Filety zo zubáča

Nutričné energetické hodnoty - Filety zo zubáča (100g)

Energia
176
KJ
Kalórie
42.06
kcal2.1%
Sacharidy
0.17
g0.07%
Tuky
0.41
g0.59%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filety zo zubáča.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filety zo zubáča:

Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Vaše

Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.

Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept) Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept)

Filety zo zubáča osolíme a okoreníme zmesou korenia na ryby. Na kus alobalovej fólie vo veľkosti A4 natrieme olivový olej a položíme osolený a okorenený filet. Kožou dolu.

Grilovaný zubáč na ružičkovom keli Grilovaný zubáč na ružičkovom keli

Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Uvarené zemiaky pretlačíme s maslom, smotanou a čerstvým kôprom.

Zubáč so šošovicovým šalátom Zubáč so šošovicovým šalátom

Šošovicový šalát: Na panvičke opečieme slaninu, pridáme uvarenú šošovicu, mladú cibuľku, cesnak a kyslé uhorky. Dochutíme soľou, korením a vínnym octom, prípadne cukrom.

Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi

Filety zo zubáča trochu opláchneme a vysušíme. Kožu nakrojíme. Z oboch strán rybu okoreníme a osolíme. Na panvičke s roztopeným maslom rybu opražíme, najskôr na strane, kde je koža. Otočíme a zmiernime plameň. Baklažán nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu v chladničke, aby pustil šťavu a nebol horký.

Opekaný zubáč s teplým šalátom Opekaný zubáč s teplým šalátom

Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave



Páči sa vám filety zo zubáča?

Pridajte sa k ľuďom, ktorým sa filety zo zubáča páči.
A sledujte novinky, recepty a ktovie-čo-ešte určené len pre fanúšikov.




Aktuálne súťaže

Súťaž na júl o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Zapojte sa aj v júli do našej súťaž o najobľúbenejší recept a získajte skvelé ceny na Varecha.sk v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

Súťaž na júl o najlepší nápad, návod či fotopostup
Pridajte svoj nápad a zasúťažte si! Čakajú na vás pekné ceny. Aj v júli súťažíme o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Jún
Júl 2015
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 29 30 31

TOP recepty
Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist