Filety zo zubáča

Nutričné energetické hodnoty - Filety zo zubáča (100g)

Energia
176
KJ
Kalórie
42.06
kcal2.1%
Sacharidy
0.17
g0.07%
Tuky
0.41
g0.59%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filety zo zubáča.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filety zo zubáča:

Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Vaše

Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.

Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept) Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept)

Filety zo zubáča osolíme a okoreníme zmesou korenia na ryby. Na kus alobalovej fólie vo veľkosti A4 natrieme olivový olej a položíme osolený a okorenený filet. Kožou dolu.

Grilovaný zubáč na ružičkovom keli Grilovaný zubáč na ružičkovom keli

Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Uvarené zemiaky pretlačíme s maslom, smotanou a čerstvým kôprom.

Zubáč so šošovicovým šalátom Zubáč so šošovicovým šalátom

Šošovicový šalát: Na panvičke opečieme slaninu, pridáme uvarenú šošovicu, mladú cibuľku, cesnak a kyslé uhorky. Dochutíme soľou, korením a vínnym octom, prípadne cukrom.

Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi

Filety zo zubáča trochu opláchneme a vysušíme. Kožu nakrojíme. Z oboch strán rybu okoreníme a osolíme. Na panvičke s roztopeným maslom rybu opražíme, najskôr na strane, kde je koža. Otočíme a zmiernime plameň. Baklažán nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu v chladničke, aby pustil šťavu a nebol horký.

Opekaný zubáč s teplým šalátom Opekaný zubáč s teplým šalátom

Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave



Páči sa vám filety zo zubáča?

Pridajte sa k ľuďom, ktorým sa filety zo zubáča páči.
A sledujte novinky, recepty a ktovie-čo-ešte určené len pre fanúšikov.




Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Gurmánsky zážitok nielen pre milovníkov kávy + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Obľúbený rad Premium pudingov od Dr.Oetker sa rozširuje o špecialitu s obsahom prvotriedneho kávového extraktu.

Rebríček TOP nápadov mesiaca september 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci september.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca september 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci september.

Súťaž na október o najlepší nápad, návod či fotopostup
Pokračujeme v mesačnej súťaži, v ktorej odmeňujeme tvorivé nápady do bytu, domu, záhrady.


Denný súhrn receptov Novinka!

« September
Október 2014
12345
6789101112
13141516171819
2021 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist