Filety zo zubáča

Nutričné energetické hodnoty - Filety zo zubáča (100g)

Energia
176
KJ
Kalórie
42.06
kcal2.1%
Sacharidy
0.17
g0.07%
Tuky
0.41
g0.59%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filety zo zubáča.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filety zo zubáča:

Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Vaše

Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.

Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept) Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept)

Filety zo zubáča osolíme a okoreníme zmesou korenia na ryby. Na kus alobalovej fólie vo veľkosti A4 natrieme olivový olej a položíme osolený a okorenený filet. Kožou dolu.

Grilovaný zubáč na ružičkovom keli Grilovaný zubáč na ružičkovom keli

Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Uvarené zemiaky pretlačíme s maslom, smotanou a čerstvým kôprom.

Zubáč so šošovicovým šalátom Zubáč so šošovicovým šalátom

Šošovicový šalát: Na panvičke opečieme slaninu, pridáme uvarenú šošovicu, mladú cibuľku, cesnak a kyslé uhorky. Dochutíme soľou, korením a vínnym octom, prípadne cukrom.

Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi

Filety zo zubáča trochu opláchneme a vysušíme. Kožu nakrojíme. Z oboch strán rybu okoreníme a osolíme. Na panvičke s roztopeným maslom rybu opražíme, najskôr na strane, kde je koža. Otočíme a zmiernime plameň. Baklažán nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu v chladničke, aby pustil šťavu a nebol horký.

Opekaný zubáč s teplým šalátom Opekaný zubáč s teplým šalátom

Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave



Páči sa vám filety zo zubáča?

Pridajte sa k ľuďom, ktorým sa filety zo zubáča páči.
A sledujte novinky, recepty a ktovie-čo-ešte určené len pre fanúšikov.




Magazín

Údené s trnkovou „máčkou“
Fašiangy sú tohto roku akosi kratšie. Už sme za ich polovicou.

Valentínske raňajky: Začnite deň s romantikou
Raňajky do postele nemusia znamenať len posteľ plnú omrviniek. Inšpirujte sa romantickými receptami a deň začnite príjemne nielen na Valentína.

Francúzska kuchyňa: Obraz kultúry a dejín
Francúzsko je zem oplývajúca kulinárskymi tradíciami už niekoľko storočí. O jeho gastronomických špecifikách nám napísala naša Varecháčka Chorvatka, ktorá v tejto krajine dobrého jedla a vína žije už 45 rokov.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Január
Február 2016
1234567
8910 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Aktuálne súťaže Varechy

Najlepšie nápady mesiaca január 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca január 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.

Súťaž o nový kalendár Pečieme s láskou 2016 + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Patríte k maškrtníkom, ktorí nielen radi ochutnávajú, ale aj sami pripravujú lahodné dezerty v kuchyni? Dobrý recept však vie potrápiť nejednu gazdinku. S  kalendárom Dr.Oetker 2016 máte po ruke každý mesiac detailne popísaný originálny recept s krásnou fotografiou, s ktorým pečenie zvládne aj kuchársky začiatočník.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca január 2016
Zákusky, pečivo i chutné mäsko. Pozrite sa, ktoré recepty získali vašu najväčšiu priazeň v januári.

Súťaž na február o najlepší recept
Súťažte s nami! Pokračujeme v hľadaní najlepšieho receptu mesiaca. Pridajte na Varecha.sk nový recept a budete automaticky zaradení do súťaže o pekné ceny.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2016: Čokoládový Valentín Čokoládový Valentín
Časopis Varecha v piatok 12. februára v denníku Pravda.


TOPlist