Filety zo zubáča

Nutričné energetické hodnoty - Filety zo zubáča (100g)

Energia
176
KJ
Kalórie
42.06
kcal2.1%
Sacharidy
0.17
g0.07%
Tuky
0.41
g0.59%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filety zo zubáča.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filety zo zubáča:

Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Vaše

Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.

Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept) Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept)

Filety zo zubáča osolíme a okoreníme zmesou korenia na ryby. Na kus alobalovej fólie vo veľkosti A4 natrieme olivový olej a položíme osolený a okorenený filet. Kožou dolu.

Grilovaný zubáč na ružičkovom keli Grilovaný zubáč na ružičkovom keli

Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Uvarené zemiaky pretlačíme s maslom, smotanou a čerstvým kôprom.

Zubáč so šošovicovým šalátom Zubáč so šošovicovým šalátom

Šošovicový šalát: Na panvičke opečieme slaninu, pridáme uvarenú šošovicu, mladú cibuľku, cesnak a kyslé uhorky. Dochutíme soľou, korením a vínnym octom, prípadne cukrom.

Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi

Filety zo zubáča trochu opláchneme a vysušíme. Kožu nakrojíme. Z oboch strán rybu okoreníme a osolíme. Na panvičke s roztopeným maslom rybu opražíme, najskôr na strane, kde je koža. Otočíme a zmiernime plameň. Baklažán nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu v chladničke, aby pustil šťavu a nebol horký.

Opekaný zubáč s teplým šalátom Opekaný zubáč s teplým šalátom

Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave



Páči sa vám filety zo zubáča?

Pridajte sa k ľuďom, ktorým sa filety zo zubáča páči.
A sledujte novinky, recepty a ktovie-čo-ešte určené len pre fanúšikov.




Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže Najkrajšia veľkonočná kraslica 2015
Pozrite si 20 kraslíc, ktoré sa v našej tohtoročnej veľkonočnej súťaži najviac páčili užívateľom stránky Pravda.sk.

SÚŤAŽ: S farbami vás pečenie bude baviť + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Koláče a zákusky by nemali len dobre chutiť, ale aj lákavo vyzerať. Dr.Oetker teraz prináša novinku, ktorá poteší všetky milovníčky pečenia a zdobenia.

TOP 10 - Najlepšie nápady mesiaca marec 2015
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci marec 2015.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2015
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci marec.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2015
12345
6789101112
13141516171819
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

TOP recepty
Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist