Filety zo zubáča

Nutričné energetické hodnoty - Filety zo zubáča (100g)

Energia
176
KJ
Kalórie
42.06
kcal2.1%
Sacharidy
0.17
g0.07%
Tuky
0.41
g0.59%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filety zo zubáča.


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filety zo zubáča:

Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu Vaše

Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.

Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept) Pečený zubáč so zeleninou (fotorecept)

Filety zo zubáča osolíme a okoreníme zmesou korenia na ryby. Na kus alobalovej fólie vo veľkosti A4 natrieme olivový olej a položíme osolený a okorenený filet. Kožou dolu.

Grilovaný zubáč na ružičkovom keli Grilovaný zubáč na ružičkovom keli

Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Uvarené zemiaky pretlačíme s maslom, smotanou a čerstvým kôprom.

Zubáč so šošovicovým šalátom Zubáč so šošovicovým šalátom

Šošovicový šalát: Na panvičke opečieme slaninu, pridáme uvarenú šošovicu, mladú cibuľku, cesnak a kyslé uhorky. Dochutíme soľou, korením a vínnym octom, prípadne cukrom.

Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi

Filety zo zubáča trochu opláchneme a vysušíme. Kožu nakrojíme. Z oboch strán rybu okoreníme a osolíme. Na panvičke s roztopeným maslom rybu opražíme, najskôr na strane, kde je koža. Otočíme a zmiernime plameň. Baklažán nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu v chladničke, aby pustil šťavu a nebol horký.

Opekaný zubáč s teplým šalátom Opekaný zubáč s teplým šalátom

Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave



Páči sa vám filety zo zubáča?

Pridajte sa k ľuďom, ktorým sa filety zo zubáča páči.
A sledujte novinky, recepty a ktovie-čo-ešte určené len pre fanúšikov.




Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Rajo ochutené tvarohy - vhodné na každú situáciu! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Čo je v dnešnej dobe na nezaplatenie? Napríklad spojenie príjemného s užitočným, keď jeden produkt dokáže naplniť viaceré potreby!

Rebríček TOP 20 nápadov mesiaca október 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci október.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca október 2014 - OPRAVA
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci október.

Súťaž na november o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj v mesiaci november hľadáme najlepší recept. Vyhlasujeme súťaž o a najobľúbenejší recept v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).


Denný súhrn receptov Novinka!

« Október
November 2014
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 29 30

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist