Fazuľa červená v slanom náleve


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú fazuľa červená v slanom náleve:

Filety z tresky s fazuľovou salsou Filety z tresky s fazuľovou salsou Vaše

Tento recept som si vymyslel sám, keď som chcel spraviť niečo zaujímavé s použitím ryby. Výsledok mi naozaj veľmi chutil.

Fazuľa s habanerom na spôsob mexickej (fotorecept) Fazuľa s habanerom na spôsob mexickej (fotorecept) Vaše

Také rýchle, bezmäsité, bez mučenia priznávam použitie fazule z konzervy v takom pekle :-). Výstraha 1. stupňa pre normálnych ľudí: habanero dajte len na špičku noža, alebo zo dve chilli papričky !!!.

Chilli con carne (fotorecept) Chilli con carne (fotorecept) Vaše

Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu a cesnak.

Tekvicovo - fazuľová mňamka Tekvicovo - fazuľová mňamka Vaše

Priznávam, nie som autorom tohto receptu. Mali sme to na večeru u Američana v Holandsku (: Preto budú niektoré ingrediencie a postup skôr "odhadom" :D .. Enjoy:)

Fazuľový šalát s tuniakom Fazuľový šalát s tuniakom Vaše

Pretoze je to niekedy nuda pripravovat kazde rano sandwich, pripravil som si tento salat. V tomto recepte som pouzil cumin. Pomozte mi ako sa to da prelozit do slovenciny. V slovniku hovoria o rasci, ale ta ma inu chut a vonu.

Pasta mexicana (fotorecept) Pasta mexicana (fotorecept) Vaše

tak toto je moja predstava o tom, ako asi vyzerajú cestoviny v Mexiku :) samozrejme prispôsobené, aby chutilo aj nám :)

Jesenná odysea Jesenná odysea Vaše

Tento recept je úplne perfektní uz vo svojej podstate prvýkrát som ho videla v jedenej relácii o varení a hneď v ten den som ho aj uvarila a nakoniec sa s toho stal najobludnejší recept celej mojej rodiny.

Mexické rizoto Mexické rizoto Vaše

Dáme si variť ryžu (ja ju varím s troškou sypkého bujónu bez glutamanu sodného). Medzi tým opražíme na oleji cibuľku.

Fazuľová polievka ala Svetlana (fotorecept) Fazuľová polievka ala Svetlana (fotorecept) Vaše

Keď sú polievky hustejšie nahradia aj hlavné jedlo. Ak obsahujú zeleninu a strukoviny, sú aj zdravé. Jednoduchá a rýchla príprava, čo k tomu dodať.

Jarný zemiakový šalát (fotorecept) Jarný zemiakový šalát (fotorecept) Vaše

Zbožňujem zemiakové šaláty, dajú sa pripraviť na mnoho spôsobov a chutí. Tento náš je inšpirovaný pekným počasím a potrebou odľahčiť náš jedálniček. Radi si ho dávame k rybe alebo aj len tak, s vajíčkom. Takto sme od majonézovej klasiky prešli k zdravšej verzii, no stále z klasických slovenských curovín. Vyskúšajte!

Kuracinka s fazuľou a pórom Kuracinka s fazuľou a pórom Vaše

Dnes ma to napadlo, uvarila som a chutilo. Možno bude aj vám.

Recept bez obrázku Mexická ostrá čili

Na oleji urestujeme 2 cibule. Zlejeme fazuľové konzervy a necháme ich odkvapkať. Na osmaženú cibuľu nasypeme 2 kl mletej sladkej papriky a zalejeme ju pohárom vody. Do hrnca dáme dusiť bravčové mleté mäso, ktoré ochutíme čiernym korením a nakrájaným cesnakom. Ďalej dusíme pod zakrytou pokrievkou a do mäsa nastrúhame celý muškátový oriešok.



Aktuálne súťaže

TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca december 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca december 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december starého roku.

Súťaž na január o najlepší nápad, návod či fotopostup
Aj v tomto roku súťažíme o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

Súťaž na január o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Súťaž o najlepší recept pokračuje aj v tomto roku. Hľadáme najobľúbenejšie recepty v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).


Denný súhrn receptov Novinka!

« December
Január 2015
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist