čučoriedkový džem


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú čučoriedkový džem:

Citrónový múčnik s čokoládou Citrónový múčnik s čokoládou Vaše

Keď treba niečo rýchlo upiecť, toto je ten správny recept.

Recept bez obrázku Čučoriedkový mrežovník Vaše

Všetky uvedené suroviny ,okrem čučoriedkového džemu zmiešajte na cesto a nechajte ho odpočinúť v chlade asi pol hodiny.Z odpočinutého cesta odoberte asi jednu tretinu.Ostatné vyvaľkajte,preneste na pekáč,natrite džemom a na vrch uložte z odloženého cesta šúľky,tak ,aby vytvorili mriežku.Hotové ,upečené posypte práškovým cukrom a pochvala od hostí Vás neminie

Recept bez obrázku Morčacie / kuracie / prsia s čučoriedkami Vaše

Morčacie mäso je lepšie, ale môže byť aj kuracie. Je možné pripravovať recept aj s jahodami, alebo marhuľami. /Potom je potrebné zmeniť aj džem/. najlepšie je však s čučoriedkami a marhuľami.



Aktuálne súťaže

Súťaž o najlepší nedeľný obed so Zlatou edíciou Somat a Pur
Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a zapojte sa do veľkej receptovej súťaže o najlepší nedeľňajší obed.

Najlepšie nápady mesiaca august 2015
Na stránke Napady.Pravda.sk prebieha každý mesiac súťaž o najzaujímavejší nápad. Pozrite si, aké nápady sa vám páčili v auguste.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca august 2015
Ponúkame Vám prehľad najobľúbenejších sladkých i nesladkých receptov pridaných v mesiaci august na Varecha.sk.

Súťaž na september o najlepší nápad, návod či fotopostup
Súťažime aj v septembri! Zapojte do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.


Denný súhrn receptov Novinka!

« August
September 2015
12345 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

TOP recepty
Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 37/2015: Hubová kuchárka Hubová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 11. septembra v denníku Pravda.


TOPlist