Bravčový jazyk


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčový jazyk:

Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Vaše

Recept som získala od novej kamarátky Blanky, jazyk som robila prvýkrát a musím jej dať vo všetkom za pravdu - je to tak jednoduché a tak lahodné...

Recept bez obrázku Vnútornosti na divoko Vaše

Údenú slaninu pokrájame na kocky a dáme do hrnca škvariť. Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu a spoločne restujeme do zlatova. Ľadviny rozrežeme na polovicu vyrežeme močovodné kanáliky a niekoľko krát ich umyjeme vo vode a potom ich nakrájame na kocky. Umyté a očistené srdcia a jazyky tiež nakrájame na kocky. Pridáme do hrnca k opraženej cibuli a slaniny sprudka orestujeme a podlejeme vodou. Z vetvičky tymianu odstránime jemné lístky, koriander nasekáme a spoločne z jalovcom vložíme do mažiara a na hrubo ich podrvíme.

Svokrin jazyk Svokrin jazyk Vaše

Mám ráda jídla z vnitřností a popravdě, jazyk jsem ještě nikdy nezkoušela. Tak se podívejte, jak se dá i z jazyku dobře uvařit. Je to měkké, libové masíčko. @Remcula

Recept bez obrázku Soté po maďarsky z bravčového jazyka a srca Vaše

Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to moja vlastná obmena.

Domáca tlačenka Domáca tlačenka

Mäso a kože umyjeme a vložíme do hrnca variť (nesolíme). Uvaríme do mäkka, vyberieme a nakrájame mäso na kocky približne 4 – 5 cm. Vložíme do nádoby. Uvarený jazyk ošúpeme a nakrájame na 2 – 3 cm kusy. Uvarené kože pomelieme na jemných dierkach.

Recept bez obrázku Pravá zabíjačková tlačenka

Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody domäkka. Mäso potom vykostíme, nakrájame na malé kúsky a vložíme do misy. Pridáme ďumbier, majorán, mleté nové a čierne korenie a rozotrený cesnak so soľou. Dobre premiešame, pridáme trochu vývaru a ešte premiešame.

Recept bez obrázku Zabíjačkový guláš Vaše

Nezvyčajný recept pri zabíjačke.

Domáca tlačenka s cibuľou Domáca tlačenka s cibuľou

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)



Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Ovocné dezerty s 1-2-3 Rote Grütze od SweetFamily
Rýchla a jednoduchá príprava ovocných dezertov alebo poliev či plniek do koláčov a zákuskov.

SÚŤAŽ: Letná MECOM grilovačka
Tak ako každý rok, ani tento nie je výnimkou, a tak vám MECOM prináša okrem klasických chutí, ktoré máte radi aj skvelé novinky na váš gril.

Najlepšie nápady mesiaca jún 2015
Na stránke Napady.Pravda.sk prebieha každý mesiac súťaž o najzaujímavejší nápad. Pozrite si, aké nápady sa vám páčili v mesiaci jún.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca jún 2015
Aj v júni sa na Varecha.sk súťažilo o najobľúbenejšie sladké a nesladké recepty. Ponúkame vám víťazný rebríček.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Jún
Júl 2015
1234 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

TOP recepty
Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 28/2015: Podunajská kuchyňa Podunajská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júla v denníku Pravda.


TOPlist