Bravčový jazyk


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčový jazyk:

Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Vaše

Recept som získala od novej kamarátky Blanky, jazyk som robila prvýkrát a musím jej dať vo všetkom za pravdu - je to tak jednoduché a tak lahodné...

Recept bez obrázku Vnútornosti na divoko Vaše

Údenú slaninu pokrájame na kocky a dáme do hrnca škvariť. Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu a spoločne restujeme do zlatova. Ľadviny rozrežeme na polovicu vyrežeme močovodné kanáliky a niekoľko krát ich umyjeme vo vode a potom ich nakrájame na kocky. Umyté a očistené srdcia a jazyky tiež nakrájame na kocky. Pridáme do hrnca k opraženej cibuli a slaniny sprudka orestujeme a podlejeme vodou. Z vetvičky tymianu odstránime jemné lístky, koriander nasekáme a spoločne z jalovcom vložíme do mažiara a na hrubo ich podrvíme.

Svokrin jazyk Svokrin jazyk Vaše

Mám ráda jídla z vnitřností a popravdě, jazyk jsem ještě nikdy nezkoušela. Tak se podívejte, jak se dá i z jazyku dobře uvařit. Je to měkké, libové masíčko. @Remcula

Recept bez obrázku Soté po maďarsky z bravčového jazyka a srca Vaše

Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to moja vlastná obmena.

Domáca tlačenka Domáca tlačenka

Mäso a kože umyjeme a vložíme do hrnca variť (nesolíme). Uvaríme do mäkka, vyberieme a nakrájame mäso na kocky približne 4 – 5 cm. Vložíme do nádoby. Uvarený jazyk ošúpeme a nakrájame na 2 – 3 cm kusy. Uvarené kože pomelieme na jemných dierkach.

Recept bez obrázku Pravá zabíjačková tlačenka

Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody domäkka. Mäso potom vykostíme, nakrájame na malé kúsky a vložíme do misy. Pridáme ďumbier, majorán, mleté nové a čierne korenie a rozotrený cesnak so soľou. Dobre premiešame, pridáme trochu vývaru a ešte premiešame.

Recept bez obrázku Zabíjačkový guláš Vaše

Nezvyčajný recept pri zabíjačke.

Domáca tlačenka s cibuľou Domáca tlačenka s cibuľou

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)



Magazín

Dubovské či budmerické?
Už tento víkend obujú tisícky enofilov vínne topánky. Od Bratislavy po Smolenice bude tradične otvorených viac ako stopäťdesiat pivníc.

Biela, čierna, či červená: Reďkovka dodá jedlu farbu i vitamíny
Reďkovky už nie sú výsadou len jarných receptov. Táto rýchlorastúca chrumkavá zelenina svojou výraznou chuťou pozdvihne každé jedlo. A vedeli ste, že sa dá využiť aj jej vňať?

Varecha 21/2016: Bryndzový špeciál
Časopis Varecha v piatok 27. mája v denníku Pravda.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Apríl
Máj 2016
1234567
891011121314
15161718192021
2223242526 27 28
29 30 31

TOP recepty
Aktuálne súťaže Varechy

Súťaž na máj o najlepší recept
Súťažíme aj v máji! Pridaj na Varecha.sk svoj recept a budeš automaticky zaradení do našej súťaže o najlepší recept mesiaca a môžete vyhrať pekné ceny.

Najlepšie nápady mesiaca apríl 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca apríl 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.

FOTOSÚŤAŽ o najkrajšiu tortu
Máš vo svojom fotoarchíve fotky svojich tortových výtvorov? Neváhaj, pridaj ich na našu stránku Najkrajšie torty a hraj o vstupenky na celoslovenskú cukrársku výstavu TORTY & svet pečenia.

SÚŤAŽ: Aj tento mesiac varte s nami a vyhrajte poukaz do školy varenia v Poluse
Naša súťaž Varíme s Varechou o najobľúbenejšie recepty pokračuje aj v máji.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 21/2016: Bryndzový špeciál Bryndzový špeciál
Časopis Varecha v piatok 27. mája v denníku Pravda.


TOPlist