Bravčový jazyk


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčový jazyk:

Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Vaše

Recept som získala od novej kamarátky Blanky, jazyk som robila prvýkrát a musím jej dať vo všetkom za pravdu - je to tak jednoduché a tak lahodné...

Recept bez obrázku Vnútornosti na divoko Vaše

Údenú slaninu pokrájame na kocky a dáme do hrnca škvariť. Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu a spoločne restujeme do zlatova. Ľadviny rozrežeme na polovicu vyrežeme močovodné kanáliky a niekoľko krát ich umyjeme vo vode a potom ich nakrájame na kocky. Umyté a očistené srdcia a jazyky tiež nakrájame na kocky. Pridáme do hrnca k opraženej cibuli a slaniny sprudka orestujeme a podlejeme vodou. Z vetvičky tymianu odstránime jemné lístky, koriander nasekáme a spoločne z jalovcom vložíme do mažiara a na hrubo ich podrvíme.

Svokrin jazyk Svokrin jazyk Vaše

Mám ráda jídla z vnitřností a popravdě, jazyk jsem ještě nikdy nezkoušela. Tak se podívejte, jak se dá i z jazyku dobře uvařit. Je to měkké, libové masíčko. @Remcula

Recept bez obrázku Soté po maďarsky z bravčového jazyka a srca Vaše

Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to moja vlastná obmena.

Domáca tlačenka Domáca tlačenka

Mäso a kože umyjeme a vložíme do hrnca variť (nesolíme). Uvaríme do mäkka, vyberieme a nakrájame mäso na kocky približne 4 – 5 cm. Vložíme do nádoby. Uvarený jazyk ošúpeme a nakrájame na 2 – 3 cm kusy. Uvarené kože pomelieme na jemných dierkach.

Recept bez obrázku Pravá zabíjačková tlačenka

Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody domäkka. Mäso potom vykostíme, nakrájame na malé kúsky a vložíme do misy. Pridáme ďumbier, majorán, mleté nové a čierne korenie a rozotrený cesnak so soľou. Dobre premiešame, pridáme trochu vývaru a ešte premiešame.

Recept bez obrázku Zabíjačkový guláš Vaše

Nezvyčajný recept pri zabíjačke.

Domáca tlačenka s cibuľou Domáca tlačenka s cibuľou

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)



Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2014
123456
78910111213
14151617 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Magazín

Veľká noc v srbskej Vojvodine
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Od našej Varecháčky An3da z Vojvodiny.

Veľká noc v USA
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes z USA od Babav.

Veľká noc v Turecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Archaa o Turecku.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist