Bravčový jazyk


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčový jazyk:

Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Bravčový jazyk s chlebovou omáčkou Vaše

Recept som získala od novej kamarátky Blanky, jazyk som robila prvýkrát a musím jej dať vo všetkom za pravdu - je to tak jednoduché a tak lahodné...

Recept bez obrázku Vnútornosti na divoko Vaše

Údenú slaninu pokrájame na kocky a dáme do hrnca škvariť. Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu a spoločne restujeme do zlatova. Ľadviny rozrežeme na polovicu vyrežeme močovodné kanáliky a niekoľko krát ich umyjeme vo vode a potom ich nakrájame na kocky. Umyté a očistené srdcia a jazyky tiež nakrájame na kocky. Pridáme do hrnca k opraženej cibuli a slaniny sprudka orestujeme a podlejeme vodou. Z vetvičky tymianu odstránime jemné lístky, koriander nasekáme a spoločne z jalovcom vložíme do mažiara a na hrubo ich podrvíme.

Svokrin jazyk Svokrin jazyk Vaše

Mám ráda jídla z vnitřností a popravdě, jazyk jsem ještě nikdy nezkoušela. Tak se podívejte, jak se dá i z jazyku dobře uvařit. Je to měkké, libové masíčko. @Remcula

Recept bez obrázku Soté po maďarsky z bravčového jazyka a srca Vaše

Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to moja vlastná obmena.

Domáca tlačenka Domáca tlačenka

Mäso a kože umyjeme a vložíme do hrnca variť (nesolíme). Uvaríme do mäkka, vyberieme a nakrájame mäso na kocky približne 4 – 5 cm. Vložíme do nádoby. Uvarený jazyk ošúpeme a nakrájame na 2 – 3 cm kusy. Uvarené kože pomelieme na jemných dierkach.

Recept bez obrázku Pravá zabíjačková tlačenka

Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody domäkka. Mäso potom vykostíme, nakrájame na malé kúsky a vložíme do misy. Pridáme ďumbier, majorán, mleté nové a čierne korenie a rozotrený cesnak so soľou. Dobre premiešame, pridáme trochu vývaru a ešte premiešame.

Recept bez obrázku Zabíjačkový guláš Vaše

Nezvyčajný recept pri zabíjačke.

Domáca tlačenka s cibuľou Domáca tlačenka s cibuľou

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)



Magazín

Láska ide cez žalúdok: 10 tipov na sladké valentínske pokušenia
Základné suroviny: čokoláda a jahody. Základné tvary: srdiečka a kvietky. Základné farby: červená a ružová. Áno, Valentín, je trochu gýčový, ale kto by sa nepotešil originálnej sladkosti upečenej z lásky? Ponúkame vám 10 oku i jazyku lahodiacich inšpirácií.

Bez laktózy, lepku či cukru. Varenie bez alergénov vám zachutí!
Krémové polievky, prívarky, pečivo či koláče. To sú tradičné pochúťky, ktoré si viacerí z nás dopriať nemôžu.

Údené s trnkovou „máčkou“
Fašiangy sú tohto roku akosi kratšie. Už sme za ich polovicou.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Január
Február 2016
1234567
89101112 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

TOP recepty
Aktuálne súťaže Varechy

Najlepšie nápady mesiaca január 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca január 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.

Súťaž o nový kalendár Pečieme s láskou 2016 + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Patríte k maškrtníkom, ktorí nielen radi ochutnávajú, ale aj sami pripravujú lahodné dezerty v kuchyni? Dobrý recept však vie potrápiť nejednu gazdinku. S  kalendárom Dr.Oetker 2016 máte po ruke každý mesiac detailne popísaný originálny recept s krásnou fotografiou, s ktorým pečenie zvládne aj kuchársky začiatočník.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca január 2016
Zákusky, pečivo i chutné mäsko. Pozrite sa, ktoré recepty získali vašu najväčšiu priazeň v januári.

Súťaž na február o najlepší recept
Súťažte s nami! Pokračujeme v hľadaní najlepšieho receptu mesiaca. Pridajte na Varecha.sk nový recept a budete automaticky zaradení do súťaže o pekné ceny.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2016: Čokoládový Valentín Čokoládový Valentín
Časopis Varecha v piatok 12. februára v denníku Pravda.


TOPlist