Bravčové rezne


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčové rezne:

Kapustový závitok Kapustový závitok Vaše

Je to rýchle, chutné jedlo pripravené v parnom hrnci.

Recept bez obrázku Grilované bravčové rezne Blúznenie Vaše

Nie som "mäsová", len malú časť stravy tvorí táto potravina v mojom jedálničku, až na ryby, vodné živočíchy a divinu som ochotná si dať vždy, ale raz za dlhý čas použijem aj nejaké "klasické" mäso a vytvorím z neho čosi. Jabĺčka tu použité vytvoria sviežu chuť a celé jedlo "zošťavnia".

Bravčové rezne na cibulke a šampiňónoch a zapečeným syrom Bravčové rezne na cibulke a šampiňónoch a zapečeným syrom Vaše

Tento recept mi poradila kamarátka keď som sa jej včera spýtal čo mám uvariť.Ona nie je mäsová,ale povedala mi že toto aj ona zje,tak som neváhal a pustil som sa do toho.No Silvinka,mala si pravdu,toto jedlo je fakt vynikajúce a ďakujem Ti za recept...

Rezne na oslavu (fotorecept) Rezne na oslavu (fotorecept) Vaše

"Klasické" vysmážané šnicle sme nejedli, už ani nepamatám...ak dostaneme na rezne chuť, tak na prírodno, alebo ak máme oslavu, tak spravím tieto...sú šťavnaté, chuťovo skvelé-no proste úžasné!!!...origoš recept bol so šampiňónmi, ale ja kvôli deťom nedávam-vymieňam ich za kalifornskú papriku z každej farby po kuse...kto ale dostane chuť na huby, tak si ich kľudne dajte.

Recept bez obrázku Vyprážaný bravčový rezeň Salašnícky Vaše

tento recept som získal od pani kuchárky z predchádzajúceho zamestnania najprv mi ho nechcela dať ale potom nakoniec mi ho opísala

Bravčové v mätovej marináde (fotorecept) Bravčové v mätovej marináde (fotorecept) Vaše

Takto marinované mäsko môžme aj ugrilovať na grile.

Recept bez obrázku Chutné rezne Vaše

10 rezne kuracie alebo bravčové naklepať osoliť:potom si spravíme lak a to 4-5vajička,2lyžice majoránky,7stručky cesnak,2 lyžicky čer. papriky,1lyžička kary korenia,3lyžičky solamylu,1lyžička drvenú rascu,trošku čierne ml. korenie všetko rozmiešať a dať do toho rezne a nechať 24 hodín pácovať a potom na oleji pečieme ako minutku podávame kto ma čo rad skuste

Recept bez obrázku Labužnícke rezne Vaše

prvý chod pri bratovej 50

Bravčové na prírodno so šampiňónmi (fotorecept) Bravčové na prírodno so šampiňónmi (fotorecept) Vaše

Naše obľúbené moji chlapci milujú mäso, ryžu, omáčku

Recept bez obrázku Hovädzie /bravčové/ na zelenine Vaše

Recept mi dala velmi dávno kamarátka. Teraz som listovala v mojej písanke receptov a som ho našla, dnes som ho robila, je velmi dobrý, ponúkam na súšku aj Vám.

Recept bez obrázku Rezne plnené kyslou kapustou Vaše

Údenú slaninu nakrájame nadrobno a dáme ju do kastróla vytopiť. Keď je sklovitá, pridámenajemno nakrájanú cibuľu a necháme zapeniť. Zľahka vyžmýkanú (podľa potreby aj prepláchnutú) kapustu nakrájame na krátko a dáme dusiť na slaninu. Takmer udusenú odstavíme, necháme vychladnúť. Rezne (podľa potreby) naklepeme, posolíme, okoreníme čiernym mletým korením a naplníme kyslou kapustou. Zrolujeme, oba konce zatlačíme do balíčka a previažeme bielou cvernou.

Recept bez obrázku Rezne naruby Vaše

Rezne osolíme, okoreníme, potrieme roztlačeným cesnakom. Na dosku nasypeme strúhanku a zľahka ju vklepeme do rezňov z obidvoch strán.

Recept bez obrázku Zapečené rezne Vaše

Bravčové rezne uviedla ako všeobecnú surovinu, je jedno či to bude krkovička, pliecko, stehno, všetko sa hodí. Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme. Cibuľu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na plátky.

Korytnačky (fotorecept) Korytnačky (fotorecept) Vaše

Tento recept je trošku náročnejší na prípravu, ale na druhej strane výsledok stojí za to. Jedlo sa hodí skôr na rodinnú oslavu alebo na nedeľný obed. Je veľmi chutné a u nás obľúbené aj keď len príležitostne.

Recept bez obrázku Dusené bravčové na paprike Vaše

Papriku umyjeme, očistíme, nakrájame na rezance. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. V panvici s vysokým okrajom zohrejeme olej, mäso z každej strany prudko opečieme, vyberieme. V horúcom výpeku opražíme cibuľu, papriku, zalejeme vývarom, prilejeme smotanu, primiešame kajenské korenie, do omáčky vložíme rezne, posypeme vňaťou a do mäkka udusíme. Podľa potreby dosolíme. Podávame s tmavým chlebom.

Bublinkové mäsko (fotorecept) Bublinkové mäsko (fotorecept) Vaše

Včera sme si ho vymysleli na večeru , a veru chutilo !!!!.......... :-)

Recept bez obrázku Bravčové závitky s hubami Vaše

Ďalší recept nielen pre hubárov a tých čo ich majú radi.

Recept bez obrázku Rezne s mrkvičkou Vaše

Z troch lyžíc oleja, citrónovej šťavy, soli, korenia a roztlačeného cesnaku pripravíme marinádu. Vložíme do nej mäso najmenej na 4 hodiny.

Recept bez obrázku Liptovské ruže Vaše

Rezne naklepeme, ochutíme vegetou. Na každý rezeň položíme plátok syra.



Aktuálne súťaže

Rebríček TOP 15 nápadov mesiaca november 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca november 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

SÚŤAŽ: Pravý punč zahreje po tele i na duši + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Chladné sychravé počasie nemusí určovať atmosféru zimných dní. Moc nahradiť nedostatok slnka má napríklad láska, ale aj originálne teplé drinky.

SÚŤAŽ: Vianočné pohostenie s výrobkami Mecom + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Máme tu december a s ním sviatky Vianoc. Práve na toto obdobie je ako stvorená vianočná šunka spolu s originálnym receptom, ktorú pre Vás pripravil Mecom. Stačí zapojiť sa do súťaže!


Denný súhrn receptov Novinka!

« November
December 2014
1234567
891011121314
151617181920 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist