Studené predjedlo

olinka12Olinka12, recept pridal: 8. februára 2010 9:47Ďalšie jeho recepty

Toto predjedlo robím veľmi rada, lebo každému chutí. Najčastejšie ho robím pri rodinných oslavách a hlavne na polievací pondelok oblievačom chutí lepšie ako šunka

Postup prípravy receptu

1

Všetky prísady nakrájame na drobné kúsky. Do 1 dcl studenéj vody damé napučať 3 PL kopcovité želatínu. V 1,5 dcl vody uvaríme 1 kocku bujónu. Necháme vychladnúť zmiešame so želatínou, miešať kým sa nerozpustí.

2

Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame. Srnčí chrbát vyložíme fóliou, vylejeme celú masu. Dáme stuhnúť do chladničky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist