Studené predjedlo

olinka12Olinka12, recept pridal: 8. februára 2010 9:47Ďalšie jeho recepty

Toto predjedlo robím veľmi rada, lebo každému chutí. Najčastejšie ho robím pri rodinných oslavách a hlavne na polievací pondelok oblievačom chutí lepšie ako šunka

Postup prípravy receptu

1

Všetky prísady nakrájame na drobné kúsky. Do 1 dcl studenéj vody damé napučať 3 PL kopcovité želatínu. V 1,5 dcl vody uvaríme 1 kocku bujónu. Necháme vychladnúť zmiešame so želatínou, miešať kým sa nerozpustí.

2

Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame. Srnčí chrbát vyložíme fóliou, vylejeme celú masu. Dáme stuhnúť do chladničky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Igorove prsia
Odborná degustácia vín k 20. ročníku Vínnych trhov Pezinok je za nami. Päť komisií prehodnotilo takmer päťsto vín za dva dni.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist