Studené predjedlo

olinka12Olinka12, recept pridal: 8. februára 2010 9:47Ďalšie jeho recepty

Toto predjedlo robím veľmi rada, lebo každému chutí. Najčastejšie ho robím pri rodinných oslavách a hlavne na polievací pondelok oblievačom chutí lepšie ako šunka

Postup prípravy receptu

1

Všetky prísady nakrájame na drobné kúsky. Do 1 dcl studenéj vody damé napučať 3 PL kopcovité želatínu. V 1,5 dcl vody uvaríme 1 kocku bujónu. Necháme vychladnúť zmiešame so želatínou, miešať kým sa nerozpustí.

2

Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame. Srnčí chrbát vyložíme fóliou, vylejeme celú masu. Dáme stuhnúť do chladničky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.

Turecká kuchyňa: Hosť do domu - boh do domu
Seriál SVETOVÉ KUCHYNE dnes z orientálneho Turecka od našej Varecháčky Cesminaz.

Diétna grilovačka
Leto v znamení grilovačiek je v plnom prúde. Rozvoniava to medzi domami, na lúkach, v ovocných sadoch, pri horských potokoch.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist