Hovädzí steak
Hovädzí steak

Steak s grilovaným hermelínom na šaláte

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 30. júla 2017
Steak s grilovaným hermelínom na šaláte
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

500 g mix (rímsky, ľadový, frisée, čakanka)
800 g
200 ml
250 g
200 g
200 g
100 ml
100 ml




Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu očistíme a nakrájame na steaky, ktoré osolíme, okoreníme, na oleji sprudka opečieme z oboch strán 6 minút a necháme odležať.

  2. 2

    Hermelín ugrilujeme. Očistený a osušený šalát zmiešame s pokrájanými cherry paradajkami, cibuľou, ochutíme olivovým olejom a balzamikovým octom. Šalát dáme na tanier, položíme naň steak a navrch grilovaný hermelín.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia