Šťavnaté kuracie prsia (fotorecept)

Autor receptu: enerrgizer

...grilované kuracie prsia, ochutené morskou soľou a kvapkou olivového oleja, ako príloha bazalkové špecle a paprikovo paradajková pomazánka...

3-4
porcie
15 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Postup

  1. ...očistené kuracie prsia som nasolil a jemne natrel olejom. Na rozpálenej grilovacej panvici som ich griloval asi 5 minút z jednej a 3 minúty z druhej strany. Najskôr sa prilepili, ale po niekoľkých sekundách samé povolili. Po ugrilovaní som ich nechal 5 minút odpočívať a potom som ich nakrájal...
  2. ...cestoviny špecle som uvaril a potom som k nim pridal moje domáce bazalkové pesto...
  3. ...podával som s paprikovo paradajkovou pomazánkou, mäsko bolo fakt šťavnaté :-) a ešte som chcel povedať, že taký krátky recept som ešte asi nikdy nepridal :-)...dobrú chuť