Srnčie ražniči na zemiakoch s kozím syrom

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014
Srnčie ražniči na zemiakoch s kozím syrom
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Ražniči:
600 g (možno nahradiť kuracím mäsom)
150 g
100 g
50 g
100 g
100 g
Pučené zemiaky:
800 g varené
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Odležané stehno zo srnca nakrájame na kocky a dochutíme. Na špajľu striedavo napicháme suroviny na šašlík a opečieme v panvici.

  2. 2

    Pučené zemiaky: Zemiaky uvarené domäkka roztlačíme, pridáme horúce mlieko, kozí syr, pažítku a vymiešame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia