Špargľový šalát
Špargľový šalát s králičím mäsom a smrčkovcami
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
720 minút príprava |
Postup- Stehná osolíme, okoreníme,
dáme do vákuovacích vreciek
s bobkovým listom. Zavákuujeme
a varíme vo vode pri teplote 60 °C
12 hodín. Zeleninu (špargľu, mrkvu, kukuricu, patizóny, cuketu) uvaríme do
polomäkka, každú zvlášť v osolenej
vode a potom schladíme.
- Dressing: Žihľavu sparíme v osolenej
vode, rozmixujeme, prepasírujeme
a schladíme. Do pripravenej
žihľavy pridáme med a citrónovú
šťavu, osolíme, okoreníme, mixujeme
a pomaly pridávame olivový
olej, ako keď robíme majonézu.
- Na rozpálenom masle orestujeme
smrčkovce a osolíme ich.
|