Souvlaki z bravčového mäsa

František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 18. augusta 2014
Souvlaki z bravčového mäsa
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
100 ml
z 1 citróna
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme, pridáme olivový olej, citrónovú šťavu a oregano. Necháme odležať.

  2. 2

    Nakrájame cibuľu, papriku a striedavo napichujeme na špajdle.

  3. 3

    Na rozohriatu panvicu dáme olej a pripravené špízy opekáme z každej strany 3 – 4 minúty. Necháme odležať a podávame s tzatziky, so zeleninovým šalátom a s chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia