Soté po maďarsky z bravčového jazyka a srca

peter64 - fotkapeter64, 28. apríla 2010

Je to obmena receptu soté po maďarsky. Mám ho odskúšaný varím ho dosť často je to moja vlastná obmena.

Suroviny

3 ks
2-3 ks
2 ks
200-350 g
7 dl
1 ks




Postup

  1. 1

    Jazyky,srdce,cibuľu,klobásu a huby pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme olej.Do rozpáleného oleja dáme cibuľu.

  2. 2

    Keď je cibuľa zlatistá tak pridáme pokrájané jazyky a srdce.Trochu porestujeme pridáme soľ, vegetu,mleté čierne korenie a trochu porestujeme. Pridáme klobásu,huby a dusíme a potom pridáme lečo a kečup podľa chuti.

  3. 3

    Keď je soté mäkké tak ho odstavíme do hotového pridáme smotanu.Ak chceme pikantné tak pridáme feferónky. Podávame z cestovinou alebo z inou prílohou.

Diskusia k receptu

marlen
dnes niečo úplne nové, dobréééééé (pre mňa radšej bez klobásy, nahradím koreninami, čo sa do nej pridávajú) mám rád morčacie srdcia a žalúdky, pre ich chuť aj že treba žuvať, dá sa to aj z nich?
peter64
Ano dá sa to aj z morčacími alebo kuracími srdciami a žalúdkami.
gittka
ja mam vždy jazyk a srdce z diviny tak skúsim z toho.dobrý tip
marlen
@peter64 , som rád odpovedi, lebo jedlo ma naozaj zaujalo. poznám z tohto mäsa iba na smotane, s bobkovým listom - od mojej mamy, toto je však výraznejšie.