Smotanové rybie filé so zeleninou

summerx - bez fotkysummerx, 18. júna 2014
Smotanové rybie filé so zeleninou
Foto: summerx

Suroviny

kúsok




Postup

  1. 1

    Na cibuľke popražíme špenátové listy, poprášime múkou, pridáme roztlačený cesnak, zalejeme smotanou a dochutíme horčicou, vegetou, korením, sójovou omáčkou a šťavou z citróna.

  2. 2

    Do misy z jánskeho skla dáme na spodok kúsok masla, vysypeme mrazenú zeleninu, naukladáme ryby, ktoré sme predtým osolili a okorenili. Na ryby poukladáme kolieska citrónu a zalejeme smotanovo - špenátovou omáčkou. Na vrch postrúhame syr a dáme do rúry zapiecť na 200 stupňov zhruba 15min. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

evanaaa
@summerx , tá špenátová zálievka, či omáčka sa mi páči, len to treba dať do jenskej - nie jánskej misy :-). Ale si to ukladám do KK.
kakao
@evanaaa : A sme doma. Do iných sa staráš, ako rýpu, ale sama ničím nevynikáš a keď sa naskytne príležitosť, nepohrdneš vyrývaním ani ty sama, si veľmi pokrytecká.
1x kakao
summerx
@evanaaa máte pravdu, mala by sa volať jenská misa, no mi jej doma hovoríme jánska. Aj tak si myslím, že tomu výrazu každý pochopí :)
kimlo
A tiež to voláme jánske sklo, dokonca má dnes meniny, takže všetko naj všetkým jánskym misiam, miskám a pokrievkam... :-)
evanaaa
Ako vidím, @kakao ma sleduje ako ŠTB, nielen tu, stačí ak napíšem svoj názor na niečo je to podľa neho vyrývanie....a že ničím nevynikám? Ako to ty, mudrc, vieš? Veď som taktne upozornila na správne pomenovanie, a neurobila som to len ja tu, aj iní.....inak, jánske sú ohne, čo sa na Jána preskakujú, ale nevadí, hlavné je, že to, čo sa navarilo je dobré......a čo ty, čím tu vynikáš? len sledovaním, kto čo povie....?a najmä ja?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia