Smotanové Bebe rezy

zuzana105 - bez fotkyzuzana105, 20. mája 2014

Tak tento koláčik som jedla u kamarátky a veľmi mi chutil.Hneď som si od nej spýtala recept.Koláč je jednoduchý,osviežujúci a mäkkučký naozaj lahôdka !!! Zobraziť celý popisTak tento koláčik som jedla u kamarátky a veľmi mi chutil.Hneď som si od nej spýtala recept.Koláč je jednoduchý,osviežujúci a mäkkučký naozaj lahôdka !!! Odporúčam vyskúšať :)

20
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

750 ml
250 ml
4 bal.
6 PL (alebo biely)




Postup

  1. 1

    750 ml kyslej smotany (je jedno koľko %) si zmiešame so 6 PL cukru

  2. 2

    Vyšľaháme si šľahačku a pridáme ju do pripravenej zmesy z kyslej smotany a cukru.

  3. 3

    Nakoniec len poukladáme 1 balík bebe keksov na plech,natrieme tenkou vestvou zmesi a znova naukladáme balík bebe keksov pekne vedľa seba a natrieme zmesou...toto budeme robiť až dokím sa nám neminú bebe keksy.Na vrch koláčikam ešte natrieme zmes a posypeme grankom alebo podrvenými piškotami.Dobrú chuť ! :)

Diskusia k receptu

denyany
Môže to byť fajn, ale takýchto a veľmi podobných receptov je tu naozaj veľa.
redenc
...šľahačku pridáme do pripravenej zmesy ..
A nebude ten dobrý koláčik priveľmi tvrdý?
evanaaa
@redenc , aj tebe chýba hlava a nik ti to nepripomína....ak by si mal opravovať gram. chyby, mal by si čo robiť, ale v prvom rade treba hodnotiť recept. Je jednoduchý ale dá sa, ani jemný tvaroh by nebol zlý.
zuzana105
@redenc nie nie je tvrdý :) Pretože tá šľahačka sa vpije do keksíkov ! Vyskúšaj a uvidíš že je naozaj úžasný. A @evanaaa máš pravdu,tvarov by sa tam hodil....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia