Slovenský kapustový posúch

redakcia - fotkaredakcia, 14. októbra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 KL
1 ks
200 g




Postup

  1. 1

    Kyslú kapustu najemno posekáme, pridáme soľ, vajce, múku a vymiesime. Múky pridávame toľko, aby vzniklo pomerne husté cesto.

  2. 2

    Cesto rozdelíme na niekoľko rovnako veľkých častí, ktoré vyvaľkáme do okrúhleho tvaru. Kolieska upečieme na vymastenom plechu.

  3. 3

    Navrch môžeme dať nadrobno posekané oškvarky.

Diskusia k receptu

Vymazať
prezyvka
baby upecte si tie posuchy-su vyborne-som skusena gazdinka-ktora nepovie na hocico,ze je to dobre-ale toto skutocne je
Vymazať
kabelka
este som to neskusala,ale dlho som hladala takyto recept, lebo vsade je to so zemiakmi.tento musi byt super.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia