Slonie žrádlo

klauraKlaura, 60 ročná žena, Prievidza, 15. júla 2010 18:56
Ďalšie jej recepty »

Slonie žrádloFoto: klaura

Chutný šalátik na ľahkú večeru ...

5 - 6
porcií
15 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Olej, kečup, horčicu, sojovú a worčesterskú omáčmáčku povaríme asi 2 minúty spolu s korením a soľou. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    Medzitým si nakrájame na kocočky salámu, vajcia, uhorky, cibuľu, môžeme pridať aj kukuricu, čerstvé rajčiny, tvrdý syr ... Zmiešame s nálevom, pridáme majonézu (nemusí byť) a dáme do chladničky .

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist