Slaninkové tvarohové rezance

František Šarközy
šéfkuchár hotela Tatra v Bratislave, 9. októbra 2011
Slaninkové tvarohové rezance
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10-12 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks
200 ml
500 g
200 g
100 g




Postup

  1. 1

    Rezance: z múky, vajec, vody a soli vypracujeme hladké cesto, ktoré rozvaľkáme a nakrájame na široké rezance, ktoré uvaríme vo vriacej osolenej vode.

  2. 2

    Uvarené rezance scedíme. Na panvici orestujeme nakrájanú cibuľu a slaninku, pridáme rezance, tvaroh a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia