Slaná torta

sonulienka - fotkasonulienka, 1. júla 2014

Robila som slanú tortu pridávam pre inšpiráciu.

60 minút
príprava

Suroviny

2 balenia




Postup

  1. 1

    Postup som nefotila. Neuvádzam aké množstvo som čoho použila. Záleží na Vás akú ju chcete mať vysokú a koľko krát ju budete plniť. Ja som plnila 3x. Torta má prvú vrstvu natretú nátierkou na to som dala šunku, syr a nátierku. Potom druhú vrstvu tam som dala nátierku, salámu a nátierku. A ďalšia vrstva bola znovu šunka, syr nátierka. Štvrtú vrstvu som natrela nátierkou ako aj boky celej torty. No a ozdobíte podľa toho čo máte a vlastnej fantázie. Ja som volila tak ako vidíte na obrázku.

    Slaná torta - obrázok 1
  2. 2

    No a tu sú oslávenci.

    Slaná torta - obrázok 2

Diskusia k receptu

izabella929
@sonulienka...ke ď som uvidela ďobkovaný krnček, hneď som vedela, že si robila umelecké dielo..) nemýlila som sa, lebo to vyzerá prekrásne...)) oslávencom srdečne blahoželám.-)
anina6
pripájam sa ku gratulácii a samozrejme chválim tvoju slanú umeleckú dobrotku @sonulienka. tiež som robila manželovi slanú tortu k narodkám, ale tvoja je krajšia.
nika72
pekná torta.... šikulka :) ja som stále nedostala odvahu vyskúšať tieto slané torty.....
sonulienka
Ďakujem Vám a @anina6 šup sem tú Tvoju slanú tortu aby som mala inšpiráciu. Vždy pri každej sa človek o niečo poučí.
luss44
krásne si ju vyzdobila, pre šuhajov ako stvorená. Slané kytice som už robila, na tortu sa len odhodlávam. Tvoju si uložím ako inšpiráciu.
ampara
Mňa dostali tie mená(asi zo syra). To máš nejakú špeciálnu vykrajovačku?
sonulienka
Ďakujem za komentáre @ampara áno mená sú zo syra a abecedu dostať kúpiť v cukrárskych potrebách aj na internete.
Abeceda sa používa na marcipán keď robím torty a ja ju využívam aj takto.Aj šunka alebo saláma sa môže použiť.
tatranka
Vždy je výsledok na tých tvojich slaných tortách naozaj veľmi pekný.Tiež sa mi páčia tie vykrajované mena,ktoré si robila zo syra.Je to vhodné a aj vkusné.
sonulienka
Martuška ďakujem Ti, tento víkend ma čaká tiež jedna slaná torta. Ideme na "60" a chcela by som urobiť tortu-"prsia" neviem či a ako to zvládnem ak sa podarí a budem stíhať možno to sem dám. Na oslave nebudú žiadne deti tak uvidíme ako to dopadne. Drž palce.
mariamka
@sonulienka ja ta tiez obdivujem, tolka trpezlivost, tie pismenka aj mna dostali, to je originalne :) fesakom nech sa dari, co im nikto nevezme, je vzdelanie




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia