Slaná torta

Slaná torta
Foto: mia2404
mia2404Mia2404, recept pridal: 7. apríla 2012 18:49Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Nátierkové maslá vymiešame s maslom , bambinom, majolenkou a roztlačeným cesnakom.Plátky chleba nartieme s nátierkou dáme nato syr salámy , šunku , začneme odznova . Vrch tiež natrieme a ozdobíme.
Slaná torta  - obrázok 1

2

Robila som aj roládu , postup je troška iný na potravinársku foliu dáme najprv syr(nakrájané na tenké plátky) natrieť nátierkou , saláma, nátierka, chleba , nátierka, syr a saláma( nožom odstránime chlebové korky a troška vyvaľkáme aby sa to dalo točiť do rolády) , zrolujeme a dáme do chladničky na 12h. -potom už len ozdobiť
Slaná torta  - obrázok 2

3

Namiesto nátierkového masla možeme požiť aj pečeňový syr alebo parížsky šalát
Slaná torta  - obrázok 3

4

postup nemám lebo foťák ma neposlúcha :-(



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • helca103, 7. apríla 2012 o 21:28
    nádhera a určite veľmi,veľmi chutné



  • janara, 7. apríla 2012 o 21:49
    krása !!!


  • hviezdickaz, 7. apríla 2012 o 21:52
    tak to je super , aj ja taku chcem ! :)))


  • bibia1, 7. apríla 2012 o 21:54
    veľmí pekná práca


  • marijanka712, 7. apríla 2012 o 21:59
    klobúk dole pred tebou , krásne a chutné sú tvoje výtvory .... obdivujem k tomuto som sa ešte nedostala ...


  • martamm, 7. apríla 2012 o 22:07
    Krasna torta, prave som hladale recept, urobim ju manzelovi na meniny. Roladu, ktoru spominas budem robit zajtra, dufam, ze sa mi vydari....


  • mataliptak, 7. apríla 2012 o 23:06
    tak toto je nádhera ... úžasná práca , krásne si sa s tým vyhrala ... ja už velmi dávno chcem niečo takéto urobiť ale som ešte nenabrala odvahu ... tvoja je ako malovaná ...1****


  • diabambulka, 8. apríla 2012 o 08:52
    Tá roláda je superrr...


  • ancicka, 8. apríla 2012 o 10:09
    Paráda...


  • havino, 8. apríla 2012 o 10:25
    krásna torta, nádherná roláda, tu roládu určite urobím, super nápad


  • mia2404, 8. apríla 2012 o 11:10
    dakujem všetkým ste zlaté:-))))


  • mia2404, 8. apríla 2012 o 11:11
    martamm: pošli fotečku prosím , ked urobíš:-)))))


  • marijanka712, 8. apríla 2012 o 11:54
    @mia2404 aký chlieb si použila ? a ešte pri tej roláde som to dobre pochopila , že na foliu dáš syr natrieš pomazankou a uložíš chlieb bez kôrky a takto to rozvalkaš , alebo čisto len čistý chlieb , aby bol bol trocha tvarovateľný- prosím ta vysvetli mi to vidím , že záujem o roládu je viacerých a iste nám to pomôže dík....


  • mia2404, 8. apríla 2012 o 12:10
    marijanka712: použila som toastový chleba, pochopila si dobre na potr. f. som dala natenko nakrájaný syr , pomazánku, salámu , (ale plátky chleba som najprv vyvaľkala bez korky ), nepodaril sa mi celý postup odfotit lebo foťák ma nechce poslúchať :-), ale pokúsim sem niečo pridať


  • evusik, 8. apríla 2012 o 12:31
    tortu som ešte nerobila, ale roládu robím aj ja... tvoja torta je krásna, iste mala úspech :-)
    » varecha.pravda.sk/recepty/toastova-rolada-fotorecept/1691...


  • janetteb, 8. apríla 2012 o 12:51
    velmi pekne,nadhera..


  • mia2404, 8. apríla 2012 o 13:28
    evusik : dakujem aspoň je tu aj postup


  • babkamt, 8. apríla 2012 o 17:56
    Naozaj, na krásna slaná torta. Dávam ti z 1.


  • mariaklara, 10. apríla 2012 o 09:56
    Nádherná.


  • orchidea, 10. apríla 2012 o 18:49
    krásne...ukladám si


  • slniecko898, 1. októbra 2014 o 11:55
    krajsiu tortu som asi nevidela


  • akeber, 8. októbra 2014 o 10:27
    nádherné ukladám aj hviezidčkujem, vďaka za inšpiráciu :-)


  • mariaklara, 21. januára 2015 o 10:22
    škoda, že si nedala fotopostup....



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist