Škoricový koláč

Škoricový koláč
Foto: maarianna
maariannaMaarianna, recept pridal: 24. apríla 2010 17:09Ďalšie jeho recepty

Recept mám už dlho len som ho neskúšala. Je to výborný ľahký koláč a vôbec nie je sladký, vychladený je akurát na osvieženie.

Suroviny

20
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Vajcia vyšlaháme s cukrom ostatné suroviny a vylejeme na vymastený a kokosom posypaný plech. Ja som to šlahala ponorným mixérom.

2

Necháme vychladnúť, a na vrch natrieme kyslú smotanu rozmiešanú s cukrom a posypeme škoricovým cukrom



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marlen, 24. apríla 2010 o 17:33
    super, pre mňa čím menej múky, tým lepší koláč. a kokos by bol dobrý aj v korpuse, potom by bolo treba ešte menej múky aj cukru, aj v kyslej smotane -vypije vodu a zahustí, skvelé. škorica - zdravý antioxidant, pri diabetes naozaj cekom dobrá maškrta, lepšia, než tie kúpenské......v lete osviežujúce....


  • klaura, 24. apríla 2010 o 18:40
    vyzerá chutný ... skúsim hneď zajtra ...


  • hanina, 24. apríla 2010 o 19:22
    Tvaroh mám rada - vďaka vyskúšam.


  • hera, 25. apríla 2010 o 09:59
    ...tak tento urcite dnes skusim---vdaka---!


  • hera, 25. apríla 2010 o 11:18
    hmmm...mam problem ...kolko gramov maju "tri kocky tvarohu"? a ake velke su "tri kelimky kyslej smotany"? No volakedy bola kocka tvarohu 250gramov jedna a kelimok kyslej smotany bol 150ml ale boli aj mensie kocky a vacsie kelimky tak ako to ma byt-urobim to "od oka" a uvidim.


  • maarianna, 25. apríla 2010 o 11:23
    kocky mali každá 250g a smotany si môžeš dať aj viac ja som dala 4 kelímky200 ml ale robila som to na veľký plech


  • maarianna, 25. apríla 2010 o 11:28
    ešte som zabudla piecť podľa toho akú máš rúru môže to byť aj dhlšie treba skúšať špáradlom


  • bea21, 25. apríla 2010 o 13:59
    MNAAAAM, ŠKODA, ŽE UŽ SOM UPIEKLA NEŤAHANU ŠTRUDLU. ALE NABUDÚCE VYSKÚŠAM.


  • zdezda, 26. apríla 2010 o 19:09
    ďakujeeem za recept, ukladám a určite ho čo najskôr urobím :-)


  • lucylee, 11. marca 2011 o 10:23
    tento recept je výborný, vyskúšala som a neľutujem, je naozaj svieži, ideálny na horúce letné dni



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist