Sedliacka krkovička

redakciaRedakcia, recept pridal: 4. decembra 2009 14:52Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4-6
porcie
15
minút
príprava
90-120
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Z krkovičky nakrájame plátky, osolíme ju, okoreníme a posypeme paprikou. Do vymasteného pekáča vložíme nakrájanú cibuľu, na ňu vrstvu kapusty a vrstvu mäsa.

2

Naň položíme ďalšiu vrstvu kapusty, posypeme ju rajčinami, podlejeme vodou a zakryté pečieme do polomäkka.

3

Namočené huby pokrájame a pridáme ku kapuste, osolíme, podlejeme smotanou a dopečieme domäkka.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Vie sa obracať aj v kuchyni!
- Inzercia -
Juniorská majsterka sveta z rokov 2013 a 2014 v pretláčaní Rebeka Martinkovičová (19) to má skrátka v rukách!

Prešporské a iné
Koncom januára bolo na bratislavskom výstavisku opäť živo. Konal sa tu gastronomický festival.

Viktor Švec: Ponúkame tradičné francúzske recepty v modernom šate
O tom, že aj v Bratislave môžete zažiť nefalšovaný francúzsky gastronomický zážitok, nás presvedčil mladý slovenský kuchár Viktor Švec.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 10/2015: Strukoviny Strukoviny
Časopis Varecha v piatok 6. marca v denníku Pravda.


TOPlist