Sambal špargľa s krevetami (fotorecept)

Autor receptu: sjuz

Výborné a rýchle, len škoda,že tie veľké krevety som našla v druhej mrazničke až keď som to už mala zjedené...:))

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny:
  2. Omáčky:
  3. Na panvici osmahneme na oleji sambal, cca 3 min.
  4. Pridáme krevety, smažíme tiež cca 3 min.
  5. Zo špargle odlomíme cca 2/3, a konce s hlavičkami hodíme do panvice ku krevetám. Premiešame, prikryjeme a podusíme cca 5 minút.
  6. Pridáme podľa chuti ustricovú omáčku, sójovú omáčku, hnedý cukor, ryžový ocot, a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame , prehrejeme a podávame.