Salkovy kolac

lasalasLasalas, recept pridal: 5. januára 2013 13:40Ďalšie jeho recepty

Lahodny zakusok, nepoznam cloveka, ktoremu by nechutil :-) (Fotku momentalne nemam, ale pridam pri nablizsej prilezitosti)

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Magazín

    Jablkový bioperník
    Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

    Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
    Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

    Magnesia Red vo vás prebudí silu
    Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
    Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


    TOPlist