Šalát z tofu, húb a reďkovky

Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
Šalát z tofu, húb a reďkovky
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

800 g
400 g
150 g, čerstvé
1 viazanička
1 ks
z 2 ks limetky
60 ml
1 ks
50 ml
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Listový šalát umyjeme, osušíme a natrháme na malé kúsky, reďkovku a uhorky nakrájame.

  2. 2

    Tofu a huby opečieme na panvici a ochutíme roztlačeným cesnakom.

  3. 3

    Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme limetkovou šťavou, rybacou omáčkou a nasekanou čili papričkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia