Šalat z ľadového šalátu

Šalat z ľadového šalátu
Foto: pamacka
pamackaPamacka, recept pridal: 31. mája 2010 21:16Ďalšie jeho recepty

tento šalatik mám rada od jari do jari

Suroviny

20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Ľadový šalát umyjeme a nakrájame.Pridáme všetku nakrájanú zeleninku,kukuricu a olivy.
Šalat z ľadového šalátu - obrázok 1

Posypeme nahrubo strúhaným syrom.
Šalat z ľadového šalátu - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

3 komentáre k receptu
  • jezibabka1, 1. júna 2010 o 11:39
    @pamacka výborný šalátik a k tomu dobrý rezník hmmmmmm:))))))


  • pamacka, 2. júna 2010 o 18:18
    može byť


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • zvoncek, 15. júna 2011 o 18:19
    vďaka, vyskúšam, ale bez kukurice, radšej pridám viac reďkovky alebo
    papriky, rajčiny, ukladám do MKK



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Slovak Food Festival 2014
Od 22. do 25. mája 2014 najväčší food festival na Slovensku už po piaty raz na Bratislavskom hrade.

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist