Šalat z ľadového šalátu

Šalat z ľadového šalátu
Foto: pamacka
pamackaPamacka, recept pridal: 31. mája 2010 21:16Ďalšie jeho recepty

tento šalatik mám rada od jari do jari

Suroviny

20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Ľadový šalát umyjeme a nakrájame.Pridáme všetku nakrájanú zeleninku,kukuricu a olivy.
Šalat z ľadového šalátu - obrázok 1

2

Posypeme nahrubo strúhaným syrom.
Šalat z ľadového šalátu - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • jezibabka1, 1. júna 2010 o 11:39
    @pamacka výborný šalátik a k tomu dobrý rezník hmmmmmm:))))))


  • pamacka, 2. júna 2010 o 18:18
    može byť


  • zvoncek, 15. júna 2011 o 18:19
    vďaka, vyskúšam, ale bez kukurice, radšej pridám viac reďkovky alebo
    papriky, rajčiny, ukladám do MKK



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist