Šalát s medovým kuriatkom, orechmi a jablkami

Roman Vojtyla
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 4. mája 2016
Šalát s medovým kuriatkom, orechmi a jablkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
4 PL
1 PL
 trošku




Postup

  1. 1

    Kura urestujeme, pridáme dresing z medu, horčice, kôpru a korenia. Skaramelizujeme.

  2. 2

    Podávame na šaláte, s plátkami jabĺk, vlašskými orechmi a červeným hroznom.

  3. 3

    Urestované mäso polejeme omáčkou z panvice.

Diskusia k receptu

relaxx1
Svieže, ovocné, iné...na túto kombináciu musí mať človek skutočne chuť ale recept je výborný.
zivestriebro
Majú to aj na jedálnom lístku, tak sme si to dali. Bolo to výborné a chutilo aj manželovi, ktorý inak šaláty veľmi nemusí...