Šalát na ženskú krásu a mužskú potenciu

tekvica - bez fotkytekvica, 20. decembra 2015
Šalát na ženskú krásu a mužskú potenciu
Foto: tekvica

Pod týmto názvom bol uverejnený v jednom časopise. Nepamätám si, v ktorom, ani presné zloženie. Určite tam ešte niečo išlo, ale nespomenula som si. Zobraziť celý popisPod týmto názvom bol uverejnený v jednom časopise. Nepamätám si, v ktorom, ani presné zloženie. Určite tam ešte niečo išlo, ale nespomenula som si. Tak či tak, šalát nám chutí aj takto a dúfam, že názov je pravdivý.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

400 g
2 ks
2 ks
2 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Ošúpeme cviklu, cibuľu a nastrúhame na strúhadle na veľkých slzách. Banán nakrájame na polmesiace. Dáme do misy, pridáme cottage syr bez príchute, soľ, koriander a poriadne premiešame. Na panvici nasucho opečieme sezam a pridáme do šalátu. Premiešame a necháme postáť v chlade. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

sracz
... už len za pomenovanie Tvojeho rcp, milá mladučká @tekvicka Ti dávam plný ∑ *****!!! ... po praktickom odskúšaní, s pozitívnym efektom, pridám ešte hviezdičiek za "fúrik"!!! ... a všetci muži, nad Tvojich 33, Ťa budú nosiť na rukách, chváliť a velebiť aj na večnosti!
marianne
a ked nazov nebude pravdivy, aspon sa dobre najete:-)) cviklu+banan som este nekostovala, zaujmavo pokombinovane
torticka
Ja by som musela zjest tonu tohto salatiku, aby to bolo na mne vidiet.
tekvica
no to mi je ľúto, podľa originál receptu tam ešte voľačo malo ísť, ale vôbec si neviem spomenúť, čo. Ustrice to ale neboli
tekvica
treba vyskúšať, prípadne zvýšiť dávku....
spetkasoli
ej, moje nervy, na taketo nieco cakam uz dloho, toto je uzasny recept, pre krasu bude pre mna:) a pre to druhe pot...nakrmim aspon trojnasobnou davkou manzela, dufam, ze to zaberie:))), pekny den vsem, ... "s humorem jde vsechno lip"..pekne sviatky vam vsetkym




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia