Rýchly piškótový korpus

Autor receptu: marcy

pre mňa najpriateľnejšia verzia,kým sa mi vyhreje rúra mám cesto hotové,čiže bleskovka :))

12
porcií
15 minút
príprava
35 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Celé vajcia šľaháme s práš.cukrom a vanil.cukrom dopenista,postupne pridávame horúcu vodu a šľaháme,kým pena nezhustne.potom pridáme hl.múku s práškom do pečiva a zľahka vmiešame olej .Ja som do jednej torty pridala 100 g múky a 40 g mletých mandlí.Vylejeme do vymastenej a hrubou múkou vysypanej tortovej formy a upečieme na 180 st. skúšame špáratkom .
  2. po vychladnutí pracujeme ľubovoľným plnením.....domáci džem,či lekvárik nesmie chýbať:)
  3. torta skončila nedokončená,lebo takto si to prial partner, bola z 8 vajec ( 2 x korpus )Jedna plnka bola orechová varená,druhá salková a vrchná čokoláda ( horká + pár lyžíc plnotučného mlieka+ orech masla nad parou vyšľahané )