Pečené zemiaky
Pečené zemiaky

Rýchly obed - zemiaky s mrkvou a cibuľou videorecept

niliarik - fotkaniliarik, 12. novembra 2017
Rýchly obed - zemiaky s mrkvou a cibuľou (videorecept)
Foto: niliarik

Suroviny





Postup

  1. 1

    Zemiaky si ošúpeme, umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Pridáme olivový olej, korenie, sladkú papriku, soľ a premiešame. Vylejem na plech a necháme piecť dokiaľ zemiaky nezmäknú. Tesne predtým ako vyberieme zemiaky z rúry, dáme na zemiaky kúsky masla. Keď sa roztopí vyberieme a zmiešame zemiaky. Mrkvu si ošúpeme, umyjeme a pomocou škrabky si urobíme plátky. Na panvicu si dáme olej, pridáme mrkvu, ak už ju budeme mať mäkkú pridáme cibuľu, maslo a restujeme. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

strucik
To kúzlo na začiatku videa s neošúpanými a ošúpanými zemiakmi je super, neprezradíš nám ho? Ináč tú mrkvu si mohla aj gustióznejšie nakrájať.
zolik
Na takyto recept je video o dlzke 10 min 40 sek strasne dlhe. A na zaver otacanie taniera kde su 3 (slovom tri) suroviny neskutocne nudne.
mathias
Tomáš Klus by si pri tomto recepte mohol spievať tú jeho, za co Panebože za co trestáš tenhle lid
zahra
@Mathias (13.11.2017 10:39)

Asi ti chyba kus mäsa, ale neodsudzuj bez ochutnania! Pre mna super recept.
evanaaa
No, ešteže to nebol recept na plnenú papriku alebo nejaké zložitejšie jedlo, to by to video trvalo aj hodinu....pozerať sa na každý jeden úkon od začiatku do konca, alebo aj "hluché" momenty, napríklad pol minúty sa pozerať na panvicu s olejom.....potom sa netreba diviť, ak každý len recept s videom prejde bez povšimnutia a celá tá práca s ním je fuč. Treba asi vedieť aj nakrúcať alebo dať len fotopostup. reecpt nie je najhorší, len kúsoček mäska by sa ešte zišiel na ten tanier (pre mňa) :-)
katka78
Však to dievča časom zlepší, pre začiatok stačí vystrihnúť hluché miesta. Nemusí to byť zrovna do 1 minúty ako Cuketka, on má to časovanie prispôsobené pre instagram. Držím palce :-)
mariamka
netreba komentovat video, nie sme na YT /tiez by som ho zostrihala a ta hudba, ze sa opakuje, na tom popracuj/ rcp dobry, taky "laicky", nejaky dip k tomu a da sa to zjest
strucik
@mariamka , lenže po prvé, to video je pridané na YT. A po druhé, podanie receptu verejnosti celkom určite JE jeho neoddeliteľnou súčasťou. Nechápem tvoju reakciu, nikto tu nič také hrozné nenapísal.
strucik
PS: Mňa by zaujímalo, kto je vlastne autorom tej zmienenej hudby? Pochybujem, že je @nilarik taká zručná muzikantka. Autorské práva sú dosť vážna vec.
mariamka
@Strucik (14.11.2017 17:35)

bezne pridavam videla na YT a hudbu podla lubovole, este som s tym nemala problem, su take moznosti, vyskusaj
niliarik
Poznámka s kúzlom je dosť ironická a pekne pobavila. :D Skúste to aj nabudúce...
staja
Nepozerám videorecepty, lebo ma odrádza ich dĺžka - nevydržím to dlho sledovať. Obyčajný fotorecept si prebehnem a vidím, či ma zaujíma.
snahulak
Nuš čo, dievča je mladé a snaživé, všetka česť!
Video nudné a dlhé - som starý frfľoš!
Odporučil by som:
- lepší nôž (kratší a ostrý)
- nakrájané suroviny z lopárika zoškrabávať opakom noža - nie tým ostrým, zbytočne sa otupuje
- lepšiu škrabku
- cibuľu nenechávať dlho nakrájanú - cesnak áno (Dr. Bukovský)

Ale uložil som si to a vyskúšam:-)
niliarik
@Radox1 vy máte snáď od môjho prvého receptu negatívny komentár. Ja som ZA konštruktívnu kritiku, ale mám pocit, že ma sledujete, a musíte proste hodiť sem urážku. Prepáčte, ale na vaše komentáre už reagovať nebudem, pretože ma doslovne urážajú.
Neviem či táto stránka je o zhadzovaní človeka, ale aj o pomoci ako to viac vylepšiť.
Ak sa vám moje recepty nepáčia, prosím vás, nekomentujte, nie som na vaše urážlivé komentáre zvedavá.
kimlo
@Niliarik (21.11.2017 20:46)

Čo je na jeho komentári urážlivé? Poradil ti skrátiť video a uviedol tak príklad... žiadnu urážku tam nevidím, len dobrú radu.
mitzy
Na komentari od @Radox1 nie je nič urážlivé, jednou vetou a postrehom napísal prakticky všetko, čo treba urobiť lepšie nabudúce, aby video upútalo.
radox1
@Niliarik (21.11.2017 20:46)

@Radox1 vy máte snáď od môjho prvého receptu negatívny komentár...........mám pocit, že ma sledujete, a musíte proste hodiť sem urážku......
kde som si okrem tohto receptu dovolil este inde komentovat nejaky iny tvoj recept?
nesledujem ani neurazam,len som sa vyjadril k dlhemu videu,nie k tvojej osobe.nebol v tom ziadny zly umysel.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia