Rýchly obed alebo čo chladnička dala

Rýchly obed alebo čo chladnička dala
Foto: kaktusik
kaktusikKaktusik, 32 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 4. februára 2012 19:32Ďalšie jej recepty

Keďže som mala pred skúškou, potrebovala som uvariť obed, ktorý by bol hotový rýchlo, aby som sa mohla učiť. Pozrela sa do chladničky, našla mäsko, zeleninku a bolo rozhodnuté :) a ešte som aj otestovala wok, ktorý som dostala na Vianoce od drahého...

Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na menšie kúsky, dáme do misky, pridáme podľa chuti sójovú omáčku, trocha vegety, pretlačený strúčik cesnaku a trocha oleja. Premiešame a dáme do chladničky odstáť.

2

Medzitým si očistíme mrkvu, nakrájame na kocky. Cuketu dobre umyjeme a taktiež nakrájame. Môžeme si dať variť ryžu.

3

Vyberieme mäsko z chladničky, dáme na rozpálenú panvicu, narýchlo opečieme a potom necháme chvíľu podusiť. Môžeme trocha podliať a necháme dusiť. Potom pridáme mrkvu, šampiňóny a nakoniec, keď už máme všetky suroviny mäkké, pridáme cuketu.
Rýchly obed alebo čo chladnička dala - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist