Rýchly obed alebo čo chladnička dala

Rýchly obed alebo čo chladnička dala
Foto: kaktusik
kaktusikKaktusik, recept pridal: 4. februára 2012 19:32Ďalšie jeho recepty

Keďže som mala pred skúškou, potrebovala som uvariť obed, ktorý by bol hotový rýchlo, aby som sa mohla učiť. Pozrela sa do chladničky, našla mäsko, zeleninku a bolo rozhodnuté :) a ešte som aj otestovala wok, ktorý som dostala na Vianoce od drahého...

Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na menšie kúsky, dáme do misky, pridáme podľa chuti sójovú omáčku, trocha vegety, pretlačený strúčik cesnaku a trocha oleja. Premiešame a dáme do chladničky odstáť.

2

Medzitým si očistíme mrkvu, nakrájame na kocky. Cuketu dobre umyjeme a taktiež nakrájame. Môžeme si dať variť ryžu.

3

Vyberieme mäsko z chladničky, dáme na rozpálenú panvicu, narýchlo opečieme a potom necháme chvíľu podusiť. Môžeme trocha podliať a necháme dusiť. Potom pridáme mrkvu, šampiňóny a nakoniec, keď už máme všetky suroviny mäkké, pridáme cuketu.
Rýchly obed alebo čo chladnička dala - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist