Rýchly obed alebo čo chladnička dala

Rýchly obed alebo čo chladnička dala
Foto: kaktusik
kaktusikKaktusik, 32 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 4. februára 2012 19:32Ďalšie jej recepty

Keďže som mala pred skúškou, potrebovala som uvariť obed, ktorý by bol hotový rýchlo, aby som sa mohla učiť. Pozrela sa do chladničky, našla mäsko, zeleninku a bolo rozhodnuté :) a ešte som aj otestovala wok, ktorý som dostala na Vianoce od drahého...

Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na menšie kúsky, dáme do misky, pridáme podľa chuti sójovú omáčku, trocha vegety, pretlačený strúčik cesnaku a trocha oleja. Premiešame a dáme do chladničky odstáť.

2

Medzitým si očistíme mrkvu, nakrájame na kocky. Cuketu dobre umyjeme a taktiež nakrájame. Môžeme si dať variť ryžu.

3

Vyberieme mäsko z chladničky, dáme na rozpálenú panvicu, narýchlo opečieme a potom necháme chvíľu podusiť. Môžeme trocha podliať a necháme dusiť. Potom pridáme mrkvu, šampiňóny a nakoniec, keď už máme všetky suroviny mäkké, pridáme cuketu.
Rýchly obed alebo čo chladnička dala - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 27/2015: Varíme s pivom a k pivu Varíme s pivom a k pivu
Časopis Varecha v piatok 3. júla v denníku Pravda.


TOPlist