Rýchly krémeš

Rýchly krémeš
chillinka12Chillinka12, recept pridal: 6. septembra 2012 15:50Ďalšie jeho recepty

tento krémeš robím každú chvíľku, je velmi jednoduchý, rýchlo sa robí a je moc výborný

Suroviny

24
porcií
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Rozdelíme si vajíčka na bielko a žĺtko.

2

Bielko vyšlaháme na sneh a žĺtko zmiešame s trochou mlieka, cukrom a zlatými klasmi.

3

Zbytok mlieka privedieme k varu a vylejeme tam zmes so zlatým klasom. Ked puding zhustne a začne vrieť odstavíme a hned začneme primiešavat sneh, dobre premiešame ale jemnejšie nech sneh nepadne.

4

Plech vyložíme keksíkmi, ja dávam buď BeBe, alebo aj marina keksi, hocijaé keksíky na takýto štýl.

5

na keksíky nalejeme puding a na to naukladáme dalšiu vrstvu keksíkov a necháme vychladnúť

6

po vychladnutí dáme na vrch šlahačku a posypeme grankom (môže byt aj rastlinná šlahačka tá aspoň dlhšie vydrží a nepadne, a je aj lacnejšia :) ) Krémeš na foto je z marina keksov a rastlinnej šlahačky, ale chutnejši je z bebe a normálnou živočíšnou šlahačkou :D



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • mariana33, 6. septembra 2012 o 19:21
    určite vyskúšam...vyzerá fantasticky....


  • renka73, 6. septembra 2012 o 20:02
    Krásny,zajtra vyskúšam.


  • 3sandra3, 6. septembra 2012 o 22:15
    robievame,,, je to výborný krémeš


  • sylviaxxl, 6. septembra 2012 o 23:24
    Vyskúšam, vyzerá výborne.


  • orchidea, 7. septembra 2012 o 19:29
    ale by som si pochutnala na takom krásnom krémeši...páči sa mi že je rýchly a taký recept sa vždy zíde...ukladám si


  • jeka, 7. septembra 2012 o 21:48
    receptík uložený,dakujem


  • sneica, 8. septembra 2012 o 06:38
    receptik rada vyskusam...ulozeny...:)


  • danda3, 8. septembra 2012 o 20:07
    Ten vyzerá úžasne, robievam podobný, už je v chladničke, keď sa podarí, nahodím.♥


  • medovnicek, 10. septembra 2012 o 19:39
    máš ho krásny, krémeše máme radi, ale ešte poviem úprimne som ho nikdy nepiekla, musím vyskúšať túto tvoju verziu


  • anina6, 14. septembra 2012 o 13:39
    namiesto keksíkov sa môžu použiť aj hotové medové pláty, aj to rýchlovečka. podobný robím práve s týmito.


  • manola, 13. októbra 2012 o 02:23
    Holky,co je to,prosim Vas,ten zlaty klas? To je vanilkovy pudink ?


  • betka11, 13. októbra 2012 o 06:14
    @manola podobné u vás nedostať,môžeš použiť aj vanilkový puding


  • marhulka11, 5. júla 2013 o 12:39
    Prídu mi deti na prázdniny, určite ho urobím.Díky



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist