Rýchle plnené tortové oblátky

Rýchle plnené tortové oblátky
Foto: sona67
sona67Sona67, recept pridal: 21. februára 2012 13:04Ďalšie jeho recepty

Recept mám od priateľovej sestry a pomerne často ho robievam a zmizne raz dva...

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cukor vymiešame s vajciami, mliekom a kakaom.
Rýchle plnené tortové oblátky - obrázok 1

2

Za stáleho miešania od vrenia asi 5 minút, uvaríme do zhustnutia. Pridáme na drobno posekané orechy a na koniec margarín, ešte do teplej masy. Dobre premiešame.
Rýchle plnené tortové oblátky - obrázok 2

3

Kým je plnka vlažná, naplníme oplátky. Na koniec ich zaťažím asi na 2 hodinky, potom pokrájame .
Rýchle plnené tortové oblátky - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 21. februára 2012 o 13:52
    toto vyzerá skvelé, hocikedy by som si také oplátky dala, ale karamel sa mi nechce robiť, ukladám:)


  • marijanka712, 21. februára 2012 o 14:06
    toto vypadá dobre tá plnka je bombová aj na iný rp...


  • kata50, 21. februára 2012 o 14:16
    Pripomína mi to čokoládový základ na Študentskú pečať a to je veľmi dobré. Ďakujem za recept:-))


  • jababka, 21. februára 2012 o 15:59
    mňaaam už aj ukladám do KK,díky za inšpiráciu na maškrtu


  • sona67, 21. februára 2012 o 16:21
    Veľmi ma teší, že sa recept páči a dúfam, že aj chutiť bude :-)


  • izabella929, 21. februára 2012 o 16:49
    vyzerá fantasticky.-)) robievam aj ja túto plnku.-)))fajnotka.-)


  • ursula4, 21. februára 2012 o 17:09
    môže sa táto plnka použiť aj do piškótových koláčov alebo do torty?


  • afataga, 21. februára 2012 o 17:21
    to vyzera mnamkovo, mama robieva podobne ale s maslom, moze byt na vianoce miesto grilaze


  • orchidea, 21. februára 2012 o 17:37
    ukladám si recept....


  • sona67, 21. februára 2012 o 20:04
    ursula4 asi by sa plnka mohla použiť aj na piškóty, ale asi ju potom treba troška dlhšie variť, nech je ešte hustejšia, ale veď aj piškóty vsajú do seba dosť... neskúšala som, vyskúšam


  • nikol156, 21. februára 2012 o 21:01
    Aj ja to zvyknem robievať, je to veľmi chutný a hlavne rýchly recept, len treba vydržať, kým to zmäkne. Vyzerajú strašne dobre, hneď by som si dala aspoň jeden.


  • bobarka, 21. februára 2012 o 21:03
    Ak túto plnku necháte dobre vychladiť, môžete ju vyšľahať na krém. Potom sa dá použiť aj do piškótového rezu.


  • ancicka, 21. februára 2012 o 22:08
    Páči sa mi tento rcp.kk
    Dakujem za dôveru.


  • evanaaa, 23. februára 2012 o 18:01
    Toto je ten pravý krém - griláž na oplátky, veď kedysi sa nepoužívalo Salko, a je aj dobrý, mám naň pekné spomienky.


  • rona33, 25. februára 2012 o 04:56
    Jababka. Vypadajú krásne mňam. To si urobím. Už som si to uložila do kucharskej knihy.


  • dagmar821957, 23. decembra 2012 o 14:13
    Už som ich urobila a dúfam,že budú mať úspech.Bola som zvyknutá so Salkom ,ale keďže som ho nemala ,tak som vyskúšala tento nový recept.Ďakujem.


  • motyka, 10. novembra 2014 o 18:04
    Výborné. Hľadala som už dávno niečo bez salka, aby to nebolo až také sladké aj drahé. Je to super náhrada. A keď sa to trošku "pofrká" čokoládou, tak môže byť aj pre návštevy. Keď na mňa príde mlsík, tak si ho stále urobím. Ďaleko lepšie, ako tie rôzne oblátkové rezy z obchodu. Vďaka za receptík. Škoda, že som ho nenašla skôr.


  • smejkad, 10. novembra 2014 o 18:13
    tak toto ma zaujalo
    da sa urobit aj do zasoby? ako dlho vydrzi?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šefkuchár Michal Konrád: Ázijská kuchyňa ma uchvacuje svojou históriou a rozmanitosťou
Rodený Bratislavčan, ktorému zachutila vôňa diaľav. Pod jeho vedením sa bratislavská reštaurácia FOU ZOO niekoľko krát umiestnila na popredných miestach v rebríčkoch o najlepšiu reštauráciu Slovenska.

Líčka na víne
Po dvoch rokoch som opäť navštívil Kastíliu. Bolo príjemne teplo a jar bola v rozpuku.

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist