Rýchla pizza z chleba

mirian4 - fotkamirian4, 31. marca 2015
Rýchla pizza z chleba
Foto: mirian4

Opäť som tu s "rýchlovkou" ;-)

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

 podľa veľkosti plechu starší
3 ks celé
0,3 l
 sušený
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na plech dáme papier na pečenie, poukladáme krajce chleba (medzery vyplníme kúskami chleba) tak, aby sme mali celý plech vyplnený chlebom. Vymiešame celé vajcia s mliekom ochutené sušeným cesnakom a vegetou, polejeme chlieb + zakvapkáme chlieb olivovým olejom. Obložíme čím chceme :-) Navrch dáme strúhaný syr. Dobrú chuť !!!

Diskusia k receptu

mirian4
... kto vyskúša bude milo prekvapený :-D
... ja pečiem v teplovzdušnej rúre ohrev len od spodu
mirian4
100 ľudí - 100 názorov :-)
UPRAVENÉ REDAKCIOU, vnímané ako skrytá reklama.
chorvatka
No pred pol storocim sme ako studaci robili takéto "chutovky" zo starych rozkov a jednoho vajca na panvici a zasytilo to aj 5 hladosov; Ale pizza to rozhodne nie je ! Pozor, aby sa proti vasmu receptu neohradili az od Neapola, pravlasti tejto turistickej pochutky.
mirian4
... inak dobrá fotka, čo poviete upravila som ju tak, aby ste videli jedlo pred pečením a po pečení ;-)
luss44
raz som jedla podobné u sestry z toustového chleba, potreté kečupom a obložené, dobré to bolo. Tak jasné že originál pizza to nie je, ale ako náhrada a rýchla večera, prečo nie? Len ako to nazvať, že? Hlavne že to domácim stravníkom chutí. Fotku máš peknú.
mirian4
... KEBY ADMINISTRáTOR POVOLIL úVODZOVKY V NADPISE, BOLI BY TAM URČITE ÚVODZOVKY... NEVIEM ČÍM TO JE, ŽE V MOJICH RECEPTOCH SI VŽDY NIEKTO HĽADá NEGATÍVA, JA SA NA TOM DOSŤ BAVÍM... DÁVAM MOJE RECEPTY AJ NA INÉ PORTÁLY A TAM SME VŠETCI V POHODE :-)
kimlo
Robíš dobre že sa aj na negatívnych komentároch bavíš, ja to robím tiež tak... :-)
kimlo
Robíš dobre že sa aj na negatívnych komentároch bavíš, ja to robím tiež tak... :-)
mijaita
Pamatuju na jednom webu zuřivou diskuzi, zda je mozne nazvat na tenké plátky servírovaný ananas nebo řepu, nazvat carpacciem. Samozrejme jsme se k nicemu nedobrali, kazdy mel pravdu! V pripade tehle pizzy nepizzy je to stejne :-) Ja ji delam nekdy tak, ze misto testa dam natenko naklepana kureci prsa. Byla jsem velmi pochvalena. Jak jsem to mela pojmenovat? :-) @mirian4 take mi tu mnohdy chybi uvozovky, ale stejne by ti u nekterych lidi ani ty nepomohly! Vubec proti tvemu napadu nic nemam, naopak! :-)
bembo
dobrý nápad.zajtra je Veľký piatok,takže teším sa,lebo poznám vynikajúce bezmesité jedlá,ktoré mám veľmi rád.vyskúšam to zo starým chlebom,ktorý mám v mrazáku.možno to vytuningujem tak,že na to dám aj kúsky tuniaka,a samozrejme,čo sa týka mojej porcie,nesmú chýbať štipľavé papričky.
mariamka
@mirian4 si taky pozitivny cloviecik,, jasne ze fotka sa vydarila, ostatne sa uvidi, neklesaj na duchu :) ja teda robim pizzu pozitivnu, poctivu, ale rada vyskusam aj takuto rychlovku, vsetko zalezi od hladnych krkov, chleba je vzdy dostatok, nastastie
bembo
odskúšal som,chutilo mi to,a keďže som si dal do KK poznámku "test gut",robím aj naďalej,s tým že budem skúšať aj nejaké variácie aby som to nemal vždy také isté.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia