Rýchla panvička

zlota1 - bez fotkyzlota1, 31. augusta 2015
Rýchla panvička
Foto: zlota1
4-5
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
350 g
 zbytky
 zbytky
 zbytky
 zbytky
1 bal.




Postup

  1. 1

    Sáčky s polievkami otvoríme a slíže vložíme do misky.Zalejeme horúcou vodou z varnej konvice tak,aby boli slíže ponorené a odložíme bokom.

  2. 2

    Na panvici si rozpustíme maslo,pridáme mrazenú zeleninu,alebo prípadne z konzervy,udusíme do polomäkka.Zatial sa nám napučia slíže v miske,ktoré potom celé aj s vodou pridáme k zelenine,môžme pridat párok,salámu,alebo zbytok z pečeného či vareného mäsa,čo ale nie je podmienka.

    Rýchla panvička - obrázok 2
  3. 3

    Dobre premiešame,pridáme sójovú omáčku,sáčky s koreninami z polievok,a čilli,alebo štiplavý olej z polievky podľa chuti.Tesne pred odparením všetkej vody pridáme odbalené krabie tyčinky prekrojené napoly,poukladáme navrch slížov,necháme prejsť teplom,čo stačí na úpravu tyčiniek.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

ivy3
Cinske instantne polievky su plne chemie a este spolu s parkom alebo s cim...
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Koľko ľudí, toľko chutí ...
afataga
tomu hovorim lukulske hody :-((( uf uf uf, na vylepsenie by som navrhovala navrch pol flase kecupu
manya
uf milí varecháči, aj takáto je realita v mnohých slovenských rodinách, instantných polievok sa predávajú kvantá, za 2 eurá navarí pre štyroch ak nepoužije krabie tyčinky, pochybujem, že hľadajú inšpiráciu na internete;
1x mirop
jujoska
nech sa paci to jest ked vam to chuti @Zlota1 ale nemali by ste sa radsej nikomu ani priznavat a nieze sa este vystatovat s receptom




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia