Rýchla mrkvová desiata

teniska - fotkateniska, 27. apríla 2015
Rýchla mrkvová desiata
Foto: teniska

Počas skúšania nového receptu na špaldové kakaovo-kokosové muffiny, som dostala hlad. A keďže sme nemali doma jablká na moju milovanú "přesnidávku" mrkva-jablko, nahádzala som Zobraziť celý popisPočas skúšania nového receptu na špaldové kakaovo-kokosové muffiny, som dostala hlad. A keďže sme nemali doma jablká na moju milovanú "přesnidávku" mrkva-jablko, nahádzala som do sekáčika túto kombináciu :) rýchle, raw, zasýti a poteší aj mlsný jazyk :) teda ten zdravo-mlsný :)

1
porcia
2 minút
príprava

Suroviny

3 ks
 tekutá
10 ks




Postup

  1. 1

    Ošúpeme zo tri mrkvy, nakrájame na menšie kúsky, nahádžeme do mixéra, pridáme zo 10 mandlí, pár kvapiek tekutej stévie, posypeme škoricou. Spustíme mixér a vymixujeme na konzistenciu aká nám vyhovuje. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

teniska
Ďakujem srdečne :) hovorí sa, že mrkva s mandľami chutí dokopy ako piškótový korpus :) mne sa ani nezdá, ale budem rada ak napíšete vaše zistenia :)
evanaaa
Len mi tam chyýba trošička tuku - ak chceme využiť vitamín a z mrkvy, terba ho pridať, on s atotiž rozpúšťa ( uvoľnuje v tuku), inak takto je to len dobrá pochúťka.
evanaaa
Neviem, či by stačilo stopové množstvo tuku z mandlí, ale ten kokosový olej by sa mohol pridať.
motyka
Zaujalo ma to - ako maškrta. A olivový olej sa nemôže pridať?
teniska
@motyka - mne osobne sa olivový k sladkým chutiam nehodí, ale za skúšku asi nič nedáte :)
umen
@evanaaa "Len mi tam chyýba trošička tuku - ak chceme využiť vitamín a z mrkvy, terba ho pridať, on s atotiž rozpúšťa ( uvoľnuje v tuku), inak takto je to len dobrá pochúťka."

Nechýba ešte OCUKROVAŤ tuk(maslo)? xD :D
Tak ako je v 90% iných receptoch?
Bože, prestaňte už hazardovať so životom...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia