Rýchla a zdravá večera

ivka9992 - bez fotkyivka9992, 30. októbra 2015
Rýchla a zdravá večera
Foto: ivka9992

Príprava tejto večere je skutočne jednoduchá a najlepšie na tom je,že jedlo je dobre stráviteľné a zdravé takže nemusím kontrolovať množstvo zjedenej porcie Zobraziť celý popisPríprava tejto večere je skutočne jednoduchá a najlepšie na tom je,že jedlo je dobre stráviteľné a zdravé takže nemusím kontrolovať množstvo zjedenej porcie :D

15 minút
príprava

Suroviny

 (baby karotka,hrášok, kukurica, fazuľkové struky atď.)




Postup

  1. 1

    Umyjeme a pokrájame mäso. Na troche olivového oleja podusíme mäso a pridáme soľ a bazalku.Počas toho ako sa bude dusiť mäso si v druhom hrnci rozpustíme trocha masla a pridáme zeleninovú zmes,ktorú podusíme domäkka a rovnako ochutíme soľou a bazalkou. Prajem dobrú chuť ;)

Diskusia k receptu

ratex
Ako tu píšu "odborníci" na hovädzie kurčatá, prsia sú najhoršie a suché.
terinka55
A Ty @ratex , si asi odborník na všetko! Nič Ti nebráni každý "boží deň" pridať TOP recept, nech sa priučíme. Asi Ti bolo veľmi ublížené, keď máš mindráky, že tu vedia ľudia variť a každý jeden recept iba "sprosto" komentuješ. Tak sa ukáž alebo daj pokoj!
@ivka9992 , prepáč, že to je pod Tvojim receptom.
radost
ja kuracie prsia mám veľmi rada..takto-so zeleninkou..je to neskutočne rýchlo hotové..chutné..keď sú nakrájané nadrobno-necítim žiadnu suchosť mäsa..či ako tu mnohí vravia-že chutia ako piliny..
olejľmaslo je základ..
ale mám doma taký problém:môj muž moje prsia nemá rád..
to vieš-starý chlap..:-)
ivka9992
@mariamka ,@terinka55 Ďakujem pekne za podporu už som rozmýšlala či sem ešte nejaký recept dám lebo vždy sa tu nájde niekto neprajný :( ja znesiem kritiku ale keď si niekto účelne vytvorí nick, aby kritizoval tak to ma vie vytočiť.
@radost si ma rozosmiala že môj muž moje prsia nemá rád.. mam dosť :D
bembo
takto som robil kuracie prsia mnoho krát, keďže veľakrát nemám čas na dlhšiu prípravu jedál.mám vždy v mrazáku zeleninu z Lidla (rôznu) takže raz dám takú raz inú,a chutí to vždy výborne.som rád že si uverejnila tento recept.výborné a chutné jedlo.
ivka9992
@bembo ďakujem za pochvalu. Súhlasím nie vždy je čas a energia na dlhšiu prípravu jedál a takáto rýchlovka príde vhod.:)
@mesiar50 nielen vyzerá,ale aj chutí :)
mariamka
@radost ty si teda cislo! :) mat tvoj esprit a nadhlad,, nie, ze by si mala vela rokov,, heh, velaktorym z nas chyba,, asi tiez dam zaludnu otazku zakonitemu :) Ivka vobec sa netrap, vratila som sa sem, len aby som to odobrila, ze bez sacharidov si to aj spravne pomenovala, good luck :)
evanaaa
@ivka9992 , presne takto aj ja robím, teda, okrem bazalky, ale dávam iné bylinky, a robievam tento recept práve z kuracích pŕs, je to diétne mäso a keď sa správne upraví, nie je suché, tá zeleninka k tomu vždy iná ( akú mám práve naporúdzi) a k tomu väčšinou ryžové, alebo aj iné, široké rezance.
A - @ratex , podľa tej spomenutej hovädziny bude iste @neslavy , ak ste čítali jeho "vtipné" komentáre, určitú podobnosť zbadáte.
ivika8
ahojte, tak na napr. kuracie prsia velice obľubujem, takáto kombinácia so zeleninkou je úplne naj:) Toto je v podstate základ aj na môj obľúbený kuskus napríklad, alebo klasické rizoto - kukus je super v tom že h netreba variť, stačí zaliať horúcim vývarom a je "ready" za chvíľku. Môžem odporučiť ja robím vývar s bujónami podravka, do tohto by sa hodil zeleninkový alebo slepačí
ivka9992
@evanaaa ako samozrejme k receptu sa hodí aj iné mäsko ,ale pri kuracom to je rýchlo hotové :) a aj tie široké rezance sú super nápad :)
@ivika8 páči sa mi alternatíva s kuskusom,ďakujem vyskúšam :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia