Rybacie guľky s koriandrom

Tomáš Szabados, Katarína Nguyen
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 19. apríla 2015
Rybacie guľky s koriandrom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

600 g (tuniak, losos)
1 ks
12 g
25 g
80 ml
25 g
4 g
4 g




Postup

  1. 1

    Rybu zomelieme v mlynčeku, pridáme vajce, fazuľku, karí pastu, kryštálový cukor a jarnú cibuľku. Nakrájané čili pridáme do zmesi a zalejeme rybacou omáčkou. Zľahka primiešame nasekanú koriandrovú vňať.

  2. 2

    Z hotovej masy vytvoríme guľky a opražíme ich na oleji alebo poukladáme na plech, vložíme do rozohriatej rúry a upečieme pri teplote 180 °C. Ku guľkám podávame pyré z batátov.

Diskusia k receptu

motyka
Môže to byť fajnové. Vyskúšam niekedy.Ukladám KK.