Rybacia pomazánka

Rybacia pomazánka
Foto: tinca
tincaTinca, recept pridal: 18. novembra 2011 18:12Ďalšie jeho recepty

Dávno som nerobila žiadnu pomazánku, keďže mám rada ryby, tak som spravila rybaciu,aby bolo čo-to na desiatu alebo olovrant.

Postup prípravy receptu

1

Rybie filety aj s olejom si roztlačíme vidličkou na jemno. Jarnú cibuľku aj s cvíbikmi nakrájame na drobno a pridáme k filetám. Ja som mala rybky zn. NIXE, kupujem ich v Lídli, bývajú aj v rajčinách. Veľmi sa mi páčia, sú chutné a bez kostí. Pridáme na drobno nakrájanú červenú chilli papričku .V druhej miske si vymiešame bánoveckú pomazánku /cca 1/2 kelímka/ so zmäknutým maslom a horčicou.

2

Obe masy spojíme, pridáme citrónovú šťavu, osolíme a okoreníme podľa chuti. Uložíme do chladu.

3

Ozdobíme vňaťkou a zeleninou, no a môžeme podávať na chlebíku, bagetke. Ja som mala na ľanovom chlebíku.
Rybacia pomazánka - obrázok 3

4

A tu sú tie rybky, len toto sú v rajčinách a také isté sú v oleji,len krabička je už v koši.
Rybacia pomazánka - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • macusa, 18. novembra 2011 o 18:17
    este par kvapiek citrona a ranajky hotove


  • tinca, 18. novembra 2011 o 18:26
    @macusa veď som aj dala šťavu z citróna, len som ju zabudla dať do surovín. Už som to doplnila,veď rybky si pýtajú citrón. Díky za pripomenutie:)


  • cica2, 18. novembra 2011 o 18:27
    rada robievam pre deti pomazánky a páči sa mi aj táto tvoja pikantná, to bude pre nás dospelých:)) A krásne úvodné foto



  • danculka, 18. novembra 2011 o 18:48
    Pekné foto,super pomazánka...


  • dorisa, 18. novembra 2011 o 19:06
    Mám rada takéto pomazánočky:)


  • macusa, 18. novembra 2011 o 19:14
    @tinca a ja sa ospravedlnujem lebo vacsinou pozeram len suroviny a obrazky tak som si nevsimla ze tam je :)))


  • vierik, 18. novembra 2011 o 19:40
    Výborná nátierka,môže byť.


  • mamatata2, 18. novembra 2011 o 20:42
    Dobrý nápad s tým Bánoveckým maslom, ja dávam Ramu, ale myslím, že podľa teba to bude mať menej tukov. A robievam aj z rybiek v rajčinách, väčšinou v nedeľu ráno.


  • sneica, 18. novembra 2011 o 21:03
    vyborna natierka ,krasne foto....robievam bez banoveckej natierky...vyskusam teda tento recept,a detom do skoly spravim bez cili...


  • vavan, 18. novembra 2011 o 21:15
    aj my sme mali dneska tuniakovú,táto tvoja pikantná sa mi páči
    viac nabudúce si spravím podľa teba


  • tinca, 19. novembra 2011 o 10:09
    ďakujem pekne za príspevky a rady


  • nika60, 19. novembra 2011 o 18:37
    výborná nátierka ...ešte som ryby nerobila s banoveckou nátierkou,ale čo nebolo môže byť vyskúšam


  • bugrislansky, 26. novembra 2011 o 21:28
    škoda že v čechách není bánovecká natiérka jinak už by byla v KK.nedá se to něčím nahradit?


  • tinca, 26. novembra 2011 o 22:15
    @bugrislansky snáď máte nejaké nátierky, pohľadaj bylinkovú ja ju používam preto, aby tam nebolo toľko masla. Ale kľudne môžeš dať viac masla a trebars 1-2 lyžice pochúťkovej smotany


  • bugrislansky, 26. novembra 2011 o 23:15
    tinca díky za radu,vyzkouším.už je v KK!


  • petka20, 23. novembra 2012 o 00:59
    velmi dobry receptik...dakujem::)))mnaaam:)


  • fibi, 16. februára 2013 o 17:18
    velmi chutne



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist