Rybacia pomazánka

Rybacia pomazánka
Foto: tinca
tincaTinca, recept pridal: 18. novembra 2011 18:12Ďalšie jeho recepty

Dávno som nerobila žiadnu pomazánku, keďže mám rada ryby, tak som spravila rybaciu,aby bolo čo-to na desiatu alebo olovrant.

Postup prípravy receptu

1

Rybie filety aj s olejom si roztlačíme vidličkou na jemno. Jarnú cibuľku aj s cvíbikmi nakrájame na drobno a pridáme k filetám. Ja som mala rybky zn. NIXE, kupujem ich v Lídli, bývajú aj v rajčinách. Veľmi sa mi páčia, sú chutné a bez kostí. Pridáme na drobno nakrájanú červenú chilli papričku .V druhej miske si vymiešame bánoveckú pomazánku /cca 1/2 kelímka/ so zmäknutým maslom a horčicou.

2

Obe masy spojíme, pridáme citrónovú šťavu, osolíme a okoreníme podľa chuti. Uložíme do chladu.

3

Ozdobíme vňaťkou a zeleninou, no a môžeme podávať na chlebíku, bagetke. Ja som mala na ľanovom chlebíku.
Rybacia pomazánka - obrázok 3

4

A tu sú tie rybky, len toto sú v rajčinách a také isté sú v oleji,len krabička je už v koši.
Rybacia pomazánka - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • macusa, 18. novembra 2011 o 18:17
    este par kvapiek citrona a ranajky hotove


  • tinca, 18. novembra 2011 o 18:26
    @macusa veď som aj dala šťavu z citróna, len som ju zabudla dať do surovín. Už som to doplnila,veď rybky si pýtajú citrón. Díky za pripomenutie:)


  • cica2, 18. novembra 2011 o 18:27
    rada robievam pre deti pomazánky a páči sa mi aj táto tvoja pikantná, to bude pre nás dospelých:)) A krásne úvodné foto



  • danculka, 18. novembra 2011 o 18:48
    Pekné foto,super pomazánka...


  • dorisa, 18. novembra 2011 o 19:06
    Mám rada takéto pomazánočky:)


  • macusa, 18. novembra 2011 o 19:14
    @tinca a ja sa ospravedlnujem lebo vacsinou pozeram len suroviny a obrazky tak som si nevsimla ze tam je :)))


  • vierik, 18. novembra 2011 o 19:40
    Výborná nátierka,môže byť.


  • mamatata2, 18. novembra 2011 o 20:42
    Dobrý nápad s tým Bánoveckým maslom, ja dávam Ramu, ale myslím, že podľa teba to bude mať menej tukov. A robievam aj z rybiek v rajčinách, väčšinou v nedeľu ráno.


  • sneica, 18. novembra 2011 o 21:03
    vyborna natierka ,krasne foto....robievam bez banoveckej natierky...vyskusam teda tento recept,a detom do skoly spravim bez cili...


  • vavan, 18. novembra 2011 o 21:15
    aj my sme mali dneska tuniakovú,táto tvoja pikantná sa mi páči
    viac nabudúce si spravím podľa teba


  • tinca, 19. novembra 2011 o 10:09
    ďakujem pekne za príspevky a rady


  • nika60, 19. novembra 2011 o 18:37
    výborná nátierka ...ešte som ryby nerobila s banoveckou nátierkou,ale čo nebolo môže byť vyskúšam


  • bugrislansky, 26. novembra 2011 o 21:28
    škoda že v čechách není bánovecká natiérka jinak už by byla v KK.nedá se to něčím nahradit?


  • tinca, 26. novembra 2011 o 22:15
    @bugrislansky snáď máte nejaké nátierky, pohľadaj bylinkovú ja ju používam preto, aby tam nebolo toľko masla. Ale kľudne môžeš dať viac masla a trebars 1-2 lyžice pochúťkovej smotany


  • bugrislansky, 26. novembra 2011 o 23:15
    tinca díky za radu,vyzkouším.už je v KK!


  • petka20, 23. novembra 2012 o 00:59
    velmi dobry receptik...dakujem::)))mnaaam:)


  • fibi, 16. februára 2013 o 17:18
    velmi chutne



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist