Rybacia polievka

tetrisssTetrisss, 59 ročná žena, Dudince, 17. apríla 2012 19:34
Ďalšie jej recepty »

Rybacia polievkaFoto: tetrisss

Kto má možnosť cestovať do Maďarska, odporúčam Vám kúpiť si tam afrického sumca, je to veľmi chutná, nerozpadávajúca sa ryba a tam je za veľmi dobrú cenu.

4
porcie
10 min
príprava
40 min
tepelná úprava

Suroviny

300 g filet
1 ks
1 ks
2 ks
1 ks (menší)
1/2 ks
1 ks
50 g
20 g
5 ks
5 ks
2 ks
2 ks

Postup prípravy

  1. 1

    Všetku zeleninu si nakrájame na menšie kocky, rybu na väčšie /2x2x2/. Na masle opražíme cibuľu, po chvíli pridáme pór, popražíme do sklovita, pridáme korenie, všetku ostatnú zeleninu, podusíme, po asi 5 minútach podlejeme vodou, môžeme pridať aj bujón. Zmes podusíme, dolejeme potrebný objem vody. Asi po pol hodine pridáme kúsky ryby a ešte 10 minút povaríme. Ak je potrebné dosolíme, oštiplavíme. Podávame s čerstvým chlebíkom.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist