Rybacia nátierka

js9mxd - fotkajs9mxd, 20. marca 2010
Rybacia nátierka
Foto: js9mxd

Návod na chutné raňajky, ktoré zvládnu aj muži alebo deti. U nás doma ju mávame skoro každý víkend, vtedy nevadí zápach cibule.

4
porcie
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 konzerva
podľa chuti
podľa chuti
1 konzerva
1 KL
1 ks
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Najskôr vymiešame syr, maslo, paštétu a horčicu do hladkej masy, potom pridáme rybičky a cibuľu. Všetko dobre premiešame. Kto chce pridá trochu korenia a soľ. Podávame s pečivom alebo chlebom. Na koniec pokvapkáme citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu

bambulka51
No asi by som si dala povedať,vyskúšam.Páči sa mi tam tá pečeňovka,asi to dobre zahustí.
58vlasta
Tiež robievam takúto rybaciu nátierku, ale bez pečeňovky. Myslím, že škoda kaziť rybaciu chuť, ale každému, jak je libo... Minule som kúpila údenú makrelu, že tiež urobím nátierku alebo rybací šalát. No ale zostalo len pri chcení. Tak mi zachutila, keď som ju ,,okoštovala", že nebolo nič ani z nátierky ani zo šalátu. Ani makrela nezostala, skončila v mojom maškrtnom bruchu...
sjuz
My máme najradšej tuniaka vymiešaného s nátierkovým maslom s cibuľkou, a so šťaavou z citróna. Jednoduché a veľmi chutné. Robievala som aj takto, ale to sa mi zdalo už priveľa chutí dokopy...
1x kuko95
martina34
ja som tiež robievala dosť často rybaciu nátierku - klasika bez pečeňovky, niekedy som dala na jemno posekanú kyslú uhorku, no prešla som na inú variantu rýb, čo mi chutí ešte viac a je to zdravšie, vyskúšaj. Urobím si zeleninový šalát, ľadový šalát alebo čínska kapusta, paradajka, paprika a do toho dám rybičky buď v oleji alebo v paradajkách alebo vo vlastnej šťavy, čo chladnička dá, dobre to premiešam a je hotovo... mňam
bambulka51
Martinka,až máš,napíš viacej receptov so šalátom,prosím...ide jaro,treba schudnúť.
tinca
Aja ja robím, ale bez tej pečeňovky.
martina34
určite nejaké pridám, len u mna je ten problém, že nikdy neurobím rovnaký, tak to je tak ako chladnička dá a aká je práve zeleninka
carioca
rybacia natierka je super vec , ale kedze nerada miesam chute, ja len bez pecenovky , dobry tuniacik uplne staci
1x kuko95
delon
použil som taliansku červenú cibuľku a mierne pálivé korenie. Dobrú chuť.
risko74
cooool recept a urobil som si hned tu natierku!!len prco kazdy dava taveny syr!!ja som mal olivove maslo!!