Rybacia nátierka trocha inak

anyanika - fotkaanyanika, 4. marca 2011

Táto pomazánka je chutná a majú ju radi aj deti. Skúste a uvidíte.

30 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva
1 ks
5 ks
1 ks, natvrdo
1 pol.lyžica
4 pol.lyžice




Postup

  1. 1

    všetko nakrájame zmiešame poprípade dochutíme vegetou a dáme na 10 minút do chladu.Podávame s pečivom alebo chlebom.

Diskusia k receptu

jarunka
Tiez robievam, dobra. Ja tam pridam aj na male kusky nakrajanu zelanu a cervenu papriku, vtedy ale nedam kysle uhorky.
bembo
Dnes som mal výborný fruštik vďaka tomuto receptu.Bol výborný.Jediná zmena bola vtom,že som dal jednu malú konzervu tuniaka,a malú konzervu Franz Jozef- sardinky bez kostí s chilli papričkou.Hodnotím*****




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia