Ryba na grile, ragú z čiernej fazule s kokosovým mliekom a mrkvou

Richard Noskovič
šéfkuchár Hotela Kaskády v Sielnici, 3. júla 2012
Ryba na grile, ragú z čiernej fazule s kokosovým mliekom a mrkvou
Foto: Trumpeter
4
porcie

Suroviny

300 g
200 g
100 g
 čerstvá
1 dl
1 dl




Postup

  1. 1

    Fazuľu namočíme, potom prepláchneme a dáme variť. Uvarenú fazuľu scedíme.

  2. 2

    Na panvicu dáme olej a nakrájanú cibuľku, restujeme. Ďalej pridáme uvarenú fazuľu a zalejeme kokosovým mliekom. Osolíme, pridáme biele víno a ešte povaríme, kým nám ragú nezhustne a kým sa odparí prebytočná voda.

  3. 3

    Rybu dôkladne umyjeme, vykostíme, vysušíme utierkou a opečieme ju na rozohriatom oleji. Môžeme si ju ešte pred opečením prešpikovať bylinkami.

  4. 4

    Mrkvu očistíme, nakrájame na tenké plátky a restujeme na oleji. Osolíme, pridáme pár kvapiek limetkovej šťavy a mätu. Všetko servírujeme prekladané na tanieri.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia