Ružové rezy

3sandra33sandra3, 48 ročná žena, Pezinok, recept pridala: 7. decembra 2010 22:39Ďalšie jej recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cesto: bielky oddelíme, pridáme cukor a ušľaháme sneh. Postupne doň vmiešame žĺtky, pudingové prášky, múku a prášok do pečiva. Cesto rozotrieme na pomastený a múkou vysypaný plech a upečieme.

2

Plnka: V mlieku rozmiešame Zlaté klasy a uvaríme hustý puding. Keď vychladne, pridáme k nemu maslo vymiešané s cukrom a krém vyšľaháme.

3

Cesto prekrojíme na dve časti, jednu natrieme krémom a prikryjeme druhou. Povrch polejeme polevou pripravenou podľa návodu.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist