Ružové rezy

3sandra33sandra3, 48 ročná žena, Pezinok, recept pridala: 7. decembra 2010 22:39Ďalšie jej recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cesto: bielky oddelíme, pridáme cukor a ušľaháme sneh. Postupne doň vmiešame žĺtky, pudingové prášky, múku a prášok do pečiva. Cesto rozotrieme na pomastený a múkou vysypaný plech a upečieme.

2

Plnka: V mlieku rozmiešame Zlaté klasy a uvaríme hustý puding. Keď vychladne, pridáme k nemu maslo vymiešané s cukrom a krém vyšľaháme.

3

Cesto prekrojíme na dve časti, jednu natrieme krémom a prikryjeme druhou. Povrch polejeme polevou pripravenou podľa návodu.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.

Stručná geografia zmrzliny – Amerika
Aj Amerika má svoje typické zmrzlinové pochúťky. Nahliadnite aké.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist