Ružové rezy

3sandra33sandra3, recept pridal: 7. decembra 2010 22:39Ďalšie jeho recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cesto: bielky oddelíme, pridáme cukor a ušľaháme sneh. Postupne doň vmiešame žĺtky, pudingové prášky, múku a prášok do pečiva. Cesto rozotrieme na pomastený a múkou vysypaný plech a upečieme.

2

Plnka: V mlieku rozmiešame Zlaté klasy a uvaríme hustý puding. Keď vychladne, pridáme k nemu maslo vymiešané s cukrom a krém vyšľaháme.

3

Cesto prekrojíme na dve časti, jednu natrieme krémom a prikryjeme druhou. Povrch polejeme polevou pripravenou podľa návodu.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šefkuchár Michal Konrád: Ázijská kuchyňa ma uchvacuje svojou históriou a rozmanitosťou
Rodený Bratislavčan, ktorému zachutila vôňa diaľav. Pod jeho vedením sa bratislavská reštaurácia FOU ZOO niekoľko krát umiestnila na popredných miestach v rebríčkoch o najlepšiu reštauráciu Slovenska.

Líčka na víne
Po dvoch rokoch som opäť navštívil Kastíliu. Bolo príjemne teplo a jar bola v rozpuku.

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 23/2015: Ryby Ryby
Časopis Varecha v piatok 5. júna v denníku Pravda.


TOPlist