Ružové rezy

3sandra33sandra3, recept pridal: 7. decembra 2010 22:39Ďalšie jeho recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cesto: bielky oddelíme, pridáme cukor a ušľaháme sneh. Postupne doň vmiešame žĺtky, pudingové prášky, múku a prášok do pečiva. Cesto rozotrieme na pomastený a múkou vysypaný plech a upečieme.

2

Plnka: V mlieku rozmiešame Zlaté klasy a uvaríme hustý puding. Keď vychladne, pridáme k nemu maslo vymiešané s cukrom a krém vyšľaháme.

3

Cesto prekrojíme na dve časti, jednu natrieme krémom a prikryjeme druhou. Povrch polejeme polevou pripravenou podľa návodu.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist