Rezy 3Bit

Rezy 3Bit
Foto: renka73
renka73Renka73, recept pridal: 21. januára 2013 9:03Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Cesto:suroviny vymiešame a nalejeme na plech s papierom na pečenie.Pečieme v predhriatej rúre.Po upečení necháme vychladnúť.

2

Pudingový krém:z mlieka,pudingového prášku a vanilkového cukru uvaríme hustý puding.Necháme vychladnúť.Maslo s cukrom vyšľaháme a po častiach zašľahávame do pudingu.

3

Vychladnuté ceto pokropíme rumom a natreme pudingový krém.
Rezy 3Bit - obrázok 3

4

Na krém naukladáme be-be sušienky a pokropíme rumom.
Rezy 3Bit - obrázok 4

5

Na sušienky natreme karamelový krém.Karamelový krém:salko varíme o deň skôr.Vyšľaháme maslo a doň pridávame vychladnuté salko.Poriadne vyšľaháme.
Rezy 3Bit - obrázok 5

6

Nastrúhame čokoládu a dáme do chladničky. Krájame až ďalší deň keď zmäkknú sušienky.
Rezy 3Bit - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 20. januára 2013 o 20:44
    Renka, krásne chutne vyzerajúci a nepochybne aj veľmi chutný zákusok.-)))


  • renka73, 20. januára 2013 o 20:52
    Izabelka ďakujem :) obľúbený zákusok mojej staršej dcérky :))


  • siskam, 20. januára 2013 o 21:13
    Musí to byť výborný koláč. Určite ho upečiem.


  • wevewe, 20. januára 2013 o 21:16
    Mnam, to vyzera super. Musim vyskusat. Mam ale otazku: mlety cukor je aky? Praskovy alebo krystalovy a pomlety na mlynceku? Inak mas tam taky mily preklep: pudingový krám :-)


  • merylin, 20. januára 2013 o 21:34
    Mňam tak tie sú lákavé,,už aj ukladám,, dík za recept,, veľmi pekný vzhľad...:-))


  • elisticka, 20. januára 2013 o 21:59
    super kolacik:-)


  • paeva, 21. januára 2013 o 00:02
    uložené, ked nebudem mať povianočnú dietu, vyskúšam, vyzerá super


  • mariaklara, 21. januára 2013 o 01:54
    Prikláňam sa k @paeva :-)))


  • klaudia968, 21. januára 2013 o 08:52
    tento zákusok robievam, ale polievam čokoládou, je naozaj výborný


  • renka73, 21. januára 2013 o 09:06
    @wevewe ,moc ďakujem ,že si ma opravila.Ospravedlňujem sa Vám.Krám tam naozaj nejde :)))Ďakujem za komentáre :)


  • iva63, 21. januára 2013 o 10:31
    krásny zákusoček...tiež robievam, len používam zlaté klasy a vrch polievam čokoládou...-.) ale vyskúšam aj tieto podľa teba...hlavne deti ich milujú...takže pri najbližšej rodinnej akcii ich upečiem ...si šikula,krásne sa Ti vydarili, ako všetky tvoje dobrotky-:)


  • renka73, 21. januára 2013 o 11:06
    @iva63 ,ďakujem :) aj ja vyskúšam poliať čokoládou :)) aj ten zlatý klas :) možno bude ešte lepší :))


  • hates, 21. januára 2013 o 11:21
    ukladám vyzerá skvele ale bude sa robiť neskôr lebo teraz po sviatkoch sladké ani vidieť


  • hates, 21. januára 2013 o 11:24
    a salko už nemusíš variť den dopredu dostane sa už kupiť uvare a stojí len o par centov viacej ako obyčajné salko


  • anina6, 21. januára 2013 o 11:42
    pekný koláčik, ukladám.


  • medulienka122, 21. januára 2013 o 11:50
    krásny koláčik, mám karamelové Salko ešte od vianočného pečenia, tak ak naberiem odvahu, vyskúšam


  • turistka, 21. januára 2013 o 12:55
    prikláňam s k názoru @medulienky , no pre zmenu salko mi už treba kúpiť a niektorý deň upečiem, keď nás bude doma viac.


  • medovnicek, 21. januára 2013 o 17:16
    určite sú výborné


  • letisia, 21. januára 2013 o 17:21
    @hates už tu bolo zopár diskusií o tom či je lepšie uvarené salko alebo salko už kúpené ako karamelizované a myslím, že viac hlasov bolo za uvarenie salka, lebo má po uvarení lepšiu karamelovú chuť. Pozri si tie diskusie.


  • renka73, 21. januára 2013 o 17:52
    Ja radšej robím z uvareného má lepšu chuť :)


  • perla61, 21. januára 2013 o 20:30
    Super recept,ukladám. A čo sa týka Salka, celkom určite som za uvarené.
    To kúpené nemá tú správnu konzistenciu.


  • duduska, 21. januára 2013 o 21:48
    Krasny recept! Ukladam ;) ...


  • janus, 9. februára 2013 o 09:27
    uložené...vyskúšané....u detičiek obľúbené...ďakujem :)


  • lenka192, 28. februára 2013 o 14:30
    Akurát som ho dorobila, vyzerá vynikajúco :) ďakujem za recept !


  • mismi27, 24. apríla 2013 o 14:44
    práve som ho dokončila, už tuhne v chladničke, teším sa naň


  • trasko, 17. decembra 2013 o 17:11
    ja ho peciem na tieto sviatky



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Tlučková vám dá posledný diktát. Na konci vás čaká prekvapenie
- Inzercia -
Naposledy v tomto roku sa môžete vrátiť do virtuálnej triedy, ktorej vládne Zuzana Tlučková. Prísna pedagogička aj v posledných predvianočných dňoch rozčúlená opravuje diktáty.

Čo sme jedli pre 25 rokmi
Pred nedávnom sme si pripomenuli 25. výročie Nežnej revolúcie. Tá priviala zmenu nielen do politiky, ale do každého aspektu nášho života, gastronómiu nevynímajúc.

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist