Rezy 3Bit

Rezy 3Bit
Foto: renka73
renka73Renka73, 40 ročná žena, Ružomberok-Brno, recept pridala: 21. januára 2013 9:03Ďalšie jej recepty

Suroviny

10
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

Cesto:suroviny vymiešame a nalejeme na plech s papierom na pečenie.Pečieme v predhriatej rúre.Po upečení necháme vychladnúť.

Pudingový krém:z mlieka,pudingového prášku a vanilkového cukru uvaríme hustý puding.Necháme vychladnúť.Maslo s cukrom vyšľaháme a po častiach zašľahávame do pudingu.

Vychladnuté ceto pokropíme rumom a natreme pudingový krém.
Rezy 3Bit - obrázok 3

Na krém naukladáme be-be sušienky a pokropíme rumom.
Rezy 3Bit - obrázok 4

Na sušienky natreme karamelový krém.Karamelový krém:salko varíme o deň skôr.Vyšľaháme maslo a doň pridávame vychladnuté salko.Poriadne vyšľaháme.
Rezy 3Bit - obrázok 5

Nastrúhame čokoládu a dáme do chladničky. Krájame až ďalší deň keď zmäkknú sušienky.
Rezy 3Bit - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

26 komentárov k receptu
  • izabella929, 20. januára 2013 o 20:44
    Renka, krásne chutne vyzerajúci a nepochybne aj veľmi chutný zákusok.-)))


  • renka73, 20. januára 2013 o 20:52
    Izabelka ďakujem :) obľúbený zákusok mojej staršej dcérky :))


  • siskam, 20. januára 2013 o 21:13
    Musí to byť výborný koláč. Určite ho upečiem.


  • wevewe, 20. januára 2013 o 21:16
    Mnam, to vyzera super. Musim vyskusat. Mam ale otazku: mlety cukor je aky? Praskovy alebo krystalovy a pomlety na mlynceku? Inak mas tam taky mily preklep: pudingový krám :-)


  • merylin, 20. januára 2013 o 21:34
    Mňam tak tie sú lákavé,,už aj ukladám,, dík za recept,, veľmi pekný vzhľad...:-))


  • elisticka, 20. januára 2013 o 21:59
    super kolacik:-)


  • paeva, 21. januára 2013 o 00:02
    uložené, ked nebudem mať povianočnú dietu, vyskúšam, vyzerá super


  • mariaklara, 21. januára 2013 o 01:54
    Prikláňam sa k @paeva :-)))


  • klaudia968, 21. januára 2013 o 08:52
    tento zákusok robievam, ale polievam čokoládou, je naozaj výborný


  • renka73, 21. januára 2013 o 09:06
    @wevewe ,moc ďakujem ,že si ma opravila.Ospravedlňujem sa Vám.Krám tam naozaj nejde :)))Ďakujem za komentáre :)


  • iva63, 21. januára 2013 o 10:31
    krásny zákusoček...tiež robievam, len používam zlaté klasy a vrch polievam čokoládou...-.) ale vyskúšam aj tieto podľa teba...hlavne deti ich milujú...takže pri najbližšej rodinnej akcii ich upečiem ...si šikula,krásne sa Ti vydarili, ako všetky tvoje dobrotky-:)


  • renka73, 21. januára 2013 o 11:06
    @iva63 ,ďakujem :) aj ja vyskúšam poliať čokoládou :)) aj ten zlatý klas :) možno bude ešte lepší :))


  • hates, 21. januára 2013 o 11:21
    ukladám vyzerá skvele ale bude sa robiť neskôr lebo teraz po sviatkoch sladké ani vidieť


  • hates, 21. januára 2013 o 11:24
    a salko už nemusíš variť den dopredu dostane sa už kupiť uvare a stojí len o par centov viacej ako obyčajné salko


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 12 komentárov)
  • anina6, 21. januára 2013 o 11:42
    pekný koláčik, ukladám.


  • medulienka122, 21. januára 2013 o 11:50
    krásny koláčik, mám karamelové Salko ešte od vianočného pečenia, tak ak naberiem odvahu, vyskúšam


  • turistka, 21. januára 2013 o 12:55
    prikláňam s k názoru @medulienky , no pre zmenu salko mi už treba kúpiť a niektorý deň upečiem, keď nás bude doma viac.


  • medovnicek, 21. januára 2013 o 17:16
    určite sú výborné


  • letisia, 21. januára 2013 o 17:21
    @hates už tu bolo zopár diskusií o tom či je lepšie uvarené salko alebo salko už kúpené ako karamelizované a myslím, že viac hlasov bolo za uvarenie salka, lebo má po uvarení lepšiu karamelovú chuť. Pozri si tie diskusie.


  • renka73, 21. januára 2013 o 17:52
    Ja radšej robím z uvareného má lepšu chuť :)


  • perla61, 21. januára 2013 o 20:30
    Super recept,ukladám. A čo sa týka Salka, celkom určite som za uvarené.
    To kúpené nemá tú správnu konzistenciu.


  • duduska, 21. januára 2013 o 21:48
    Krasny recept! Ukladam ;) ...


  • janus, 9. februára 2013 o 09:27
    uložené...vyskúšané....u detičiek obľúbené...ďakujem :)


  • lenka192, 28. februára 2013 o 14:30
    Akurát som ho dorobila, vyzerá vynikajúco :) ďakujem za recept !


  • mismi27, 24. apríla 2013 o 14:44
    práve som ho dokončila, už tuhne v chladničke, teším sa naň


  • trasko, 17. decembra 2013 o 17:11
    ja ho peciem na tieto sviatky



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Indii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Píše Methi.

Veľká noc v Austrálii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes od Palokuchki.

Veľkonočná saláma
Obe mandle v našej záhrade toho roku opäť zakvitli. Veľkoplodá ešte koncom februára a maloplodá o čosi neskôr. Kvitli dlho. Akoby čakali na prebúdzajúce sa včely.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist