Rezne v jogurtovej marináde

Rezne v jogurtovej marináde
Foto: michsamant
redakciaRedakcia, recept pridal: 1. marca 2010 14:29Ďalšie jeho recepty

Fotku receptu dodala používateľka michsamant, ďakujeme :-)


Postup prípravy receptu

1

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a namáčame do jogurtovej marinády. Tú pripravíme zmiešaním jogurtu, vajec, cesnaku, soli a bieleho korenia, muškátového orieška a vegety.

2

Mäso preložíme do uzatvárateľnej nádoby a uložíme v chladničke.

3

Na druhý deň vyberieme rezne z marinády, obaľujeme ich v strúhanke a opatrne vyprážame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist