Rezne v jogurtovej marináde

Rezne v jogurtovej marináde
Foto: michsamant
redakciaRedakcia, recept pridal: 1. marca 2010 14:29Ďalšie jeho recepty

Fotku receptu dodala používateľka michsamant, ďakujeme :-)


Postup prípravy receptu

1

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a namáčame do jogurtovej marinády. Tú pripravíme zmiešaním jogurtu, vajec, cesnaku, soli a bieleho korenia, muškátového orieška a vegety.

2

Mäso preložíme do uzatvárateľnej nádoby a uložíme v chladničke.

3

Na druhý deň vyberieme rezne z marinády, obaľujeme ich v strúhanke a opatrne vyprážame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist