Rezne v jogurtovej marináde

Rezne v jogurtovej marináde
Foto: michsamant
redakciaRedakcia, recept pridal: 1. marca 2010 14:29Ďalšie jeho recepty

Fotku receptu dodala používateľka michsamant, ďakujeme :-)


Postup prípravy receptu

1

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a namáčame do jogurtovej marinády. Tú pripravíme zmiešaním jogurtu, vajec, cesnaku, soli a bieleho korenia, muškátového orieška a vegety.

2

Mäso preložíme do uzatvárateľnej nádoby a uložíme v chladničke.

3

Na druhý deň vyberieme rezne z marinády, obaľujeme ich v strúhanke a opatrne vyprážame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist