Rezne v cestíčku (fotorecept)

Rezne v cestíčku (fotorecept)
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 17. apríla 2012 19:40Ďalšie jeho recepty

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

Naklepané rezne osolíme a obalíme múkou...
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 1

Vajíčka si rozmrazíme,rozmrazené vyšlaháme ,pridáme smotanu a po troške múku,aby cestíčko bolo,ako husté palacinkové cesto,ja som ho prichutila muškátovým kvetom,ale vždy sa môže dať niečo iné, bylinky atd., pridala som soľ a trošku vegety,,,
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 2

potom si rezne vypražíme na oleji..
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 3

Dobrú chuť!
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

19 komentárov k receptu
  • modrykamen, 17. apríla 2012 o 21:16
    Zmraziť vajcia? A to je načo?


  • danculka, 17. apríla 2012 o 21:17
    Aby sa ľudia čudovali:)))))))))))))))


  • bogarik, 17. apríla 2012 o 21:58
    Aj sa čudujú.....


  • evanaaa, 17. apríla 2012 o 22:05
    Podobné ako viedenské rezne, len chýba to teľacie mäso,a le aj tieto sú dobré, len ich robím málo. A @danculka , mala si veľa vajec, alebo to bol zámer, zmraziť ich? Ako to robíš, len ich dáš do mrazničky, alebo zabalíš do niečoho? Neprasknú?


  • evanaaa, 17. apríla 2012 o 22:09
    @danculka , tak už som si prečítala to mrazenie vajec, a ja som si myslela, že ich zamrazíš celé aj so škrupinou, hehe a ono sa to vyfukuje.


  • danculka, 17. apríla 2012 o 22:11
    Prečítaj si recept ,,mrazené vajcia,,,tam je postup,jasné,keď máš veľa,tak aby sa to nepokazilo a aby som to mohla využiť na kraslice,preto ho nemôžem rozbiť..:)))


  • grandma, 18. apríla 2012 o 08:06
    No ani by som nepovedala, že recept je jasný, kto má vedieť prečo rozmrazené vajcia?


  • danculka, 18. apríla 2012 o 08:37
    Mrazené preto,že ich mám v mrazničke a čerstvé si nechám na zákusky:)))


  • izabella929, 18. apríla 2012 o 14:57
    krásny kus mäska.-)))šikovná si veľmi.-))


  • dodo46, 18. apríla 2012 o 16:39
    Môžem použiť tento recept aj keď si nedán zmraziť vajcia ???


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 9 komentárov)
  • dodo46, 18. apríla 2012 o 16:40
    Môžem použiť tento recept aj keď si nedám zmraziť vajcia ???


  • danculka, 18. apríla 2012 o 18:06
    ,@dodo 46,určite,tieto rezne boli, ako príklad,že to ide aj z mrazených...:)))


  • michsamant, 18. apríla 2012 o 18:44
    jezismaaarja, no tak ide o fintu ako pouzit mrazene vajicka, cesticko vyzera dobre, urobime si


  • danculka, 18. apríla 2012 o 19:01
    Super...dík.


  • anajka, 19. apríla 2012 o 13:08
    Tu je príklad toho že človek sa učí celý život. Dobrý nápad si šikovná.


  • katkanemcova, 13. mája 2012 o 08:38
    aj ja už som prišla na to,ze vajíčka sa dajú aj zamaziť,keď mi môj syn otočil kolečkom v chladničke...:-).vajíčka rozmrzli a boli úplne v poriadku.do koláčov som sa bála ich použiť,ale do ostatného varenia boli úplne perfektné.


  • luckaprima, 20. júla 2012 o 15:00
    :)) čo sa tu všetko nedozviem


  • vren, 12. septembra 2012 o 02:59
    prosím o informáciu ako zmraziť vajcia či celé alebo rozšĺahané alebo bielka a žĺtka samostatne


  • danculka, 12. septembra 2012 o 10:42
    Ja mrazím spolu,lebo vajíčka vyfukujem a používam na kraslice,preto to robím,ale dá sa aj zvlášť , podľa toho na čo ich potom chceme použiť...



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist