Rezne v cestíčku (fotorecept)

Rezne v cestíčku (fotorecept)
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 17. apríla 2012 19:40Ďalšie jeho recepty

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Naklepané rezne osolíme a obalíme múkou...
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 1

2

Vajíčka si rozmrazíme,rozmrazené vyšlaháme ,pridáme smotanu a po troške múku,aby cestíčko bolo,ako husté palacinkové cesto,ja som ho prichutila muškátovým kvetom,ale vždy sa môže dať niečo iné, bylinky atd., pridala som soľ a trošku vegety,,,
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 2

3

potom si rezne vypražíme na oleji..
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 3

4

Dobrú chuť!
Rezne v cestíčku (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • modrykamen, 17. apríla 2012 o 21:16
    Zmraziť vajcia? A to je načo?


  • danculka, 17. apríla 2012 o 21:17
    Aby sa ľudia čudovali:)))))))))))))))


  • bogarik, 17. apríla 2012 o 21:58
    Aj sa čudujú.....


  • evanaaa, 17. apríla 2012 o 22:05
    Podobné ako viedenské rezne, len chýba to teľacie mäso,a le aj tieto sú dobré, len ich robím málo. A @danculka , mala si veľa vajec, alebo to bol zámer, zmraziť ich? Ako to robíš, len ich dáš do mrazničky, alebo zabalíš do niečoho? Neprasknú?


  • evanaaa, 17. apríla 2012 o 22:09
    @danculka , tak už som si prečítala to mrazenie vajec, a ja som si myslela, že ich zamrazíš celé aj so škrupinou, hehe a ono sa to vyfukuje.


  • danculka, 17. apríla 2012 o 22:11
    Prečítaj si recept ,,mrazené vajcia,,,tam je postup,jasné,keď máš veľa,tak aby sa to nepokazilo a aby som to mohla využiť na kraslice,preto ho nemôžem rozbiť..:)))


  • grandma, 18. apríla 2012 o 08:06
    No ani by som nepovedala, že recept je jasný, kto má vedieť prečo rozmrazené vajcia?


  • danculka, 18. apríla 2012 o 08:37
    Mrazené preto,že ich mám v mrazničke a čerstvé si nechám na zákusky:)))


  • izabella929, 18. apríla 2012 o 14:57
    krásny kus mäska.-)))šikovná si veľmi.-))


  • dodo46, 18. apríla 2012 o 16:39
    Môžem použiť tento recept aj keď si nedán zmraziť vajcia ???


  • dodo46, 18. apríla 2012 o 16:40
    Môžem použiť tento recept aj keď si nedám zmraziť vajcia ???


  • danculka, 18. apríla 2012 o 18:06
    ,@dodo 46,určite,tieto rezne boli, ako príklad,že to ide aj z mrazených...:)))


  • michsamant, 18. apríla 2012 o 18:44
    jezismaaarja, no tak ide o fintu ako pouzit mrazene vajicka, cesticko vyzera dobre, urobime si


  • danculka, 18. apríla 2012 o 19:01
    Super...dík.


  • anajka, 19. apríla 2012 o 13:08
    Tu je príklad toho že človek sa učí celý život. Dobrý nápad si šikovná.


  • katkanemcova, 13. mája 2012 o 08:38
    aj ja už som prišla na to,ze vajíčka sa dajú aj zamaziť,keď mi môj syn otočil kolečkom v chladničke...:-).vajíčka rozmrzli a boli úplne v poriadku.do koláčov som sa bála ich použiť,ale do ostatného varenia boli úplne perfektné.


  • luckaprima, 20. júla 2012 o 15:00
    :)) čo sa tu všetko nedozviem


  • vren, 12. septembra 2012 o 02:59
    prosím o informáciu ako zmraziť vajcia či celé alebo rozšĺahané alebo bielka a žĺtka samostatne


  • danculka, 12. septembra 2012 o 10:42
    Ja mrazím spolu,lebo vajíčka vyfukujem a používam na kraslice,preto to robím,ale dá sa aj zvlášť , podľa toho na čo ich potom chceme použiť...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist