Rezeň PLUS ...

stefanm - fotkastefanm, 13. októbra 2011
Rezeň PLUS ...
Foto: stefanm

Jednoduchou úpravou klasického rezňa som toto jedlo povýšil na gurmánsku lahôdku,čo ocenili všetci čo mali to šťastie zúčastniť sa na jeho premiére.Zhodli sa v Zobraziť celý popisJednoduchou úpravou klasického rezňa som toto jedlo povýšil na gurmánsku lahôdku,čo ocenili všetci čo mali to šťastie zúčastniť sa na jeho premiére.Zhodli sa v názore , že jeho reprízy by si zaslúžili aspoň taký počet ako dosiahol muzikál Na skle maľované!!! :)

30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg alebo stehno




Postup

  1. 1

    Karé naporcujeme na hrubšie plátky a z boku nožom vytvoríme kapsu do ktorej vložíme plátok šunky a syra.

    Rezeň PLUS ... - obrázok 1
  2. 2

    Takto "obohatené" rezne mierne naklepeme,osolíme a okoreníme.

    Rezeň PLUS ... - obrázok 2
  3. 3

    Preložíme do nádoby a každý pokvapkáme olejom.Necháme chvíľku odstáť,obalíme v múke,vajíčku a strúhanke (ja obaľujem dva krát!).

    Rezeň PLUS ... - obrázok 3
  4. 4

    Rezne vypražíme a podávame.

    Rezeň PLUS ... - obrázok 4
  5. 5

    Ako prílohu som zvolil , u nás obľúbený , Rýchly zemiakový šalát http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovy-salat-s-netradicnym-vajcom/16481-recept.html a zavárané marhule. Na obed bola u nás aj dcéra s manželom a tak im chutilo,že prišli aj na večeru a dali si 1.reprízu!!! :)

    Rezeň PLUS ... - obrázok 5

Diskusia k receptu

kucharka100
@Stefanm , vyzerá to lákavo, mňam, hneď by som si dala. Gordon to nie je, ten sa pripravuje z kuracieho mäska. Také rovnako krásne marhule mám aj ja v špajzi. Sú úžasné.
sovka62
Výborné rezne, ale ešte lepšie video. Tak som sa nasmiala, aj keď trochu cez slzy, lebo sa mi živo vybavovali moje začiatky s počítačom, na ktorý som si trúfla ako úplný samouk. Až neskôr ma doučili moje múdre vnúčatá.
babidka
dobry Cordon/Gordon a este lepsie video:-))))))))
abdul
Lepšie bravčové ako hydina.....
afataga
jasne Gordon sa robi aj z kuraciny, morcaciny aj bravcoviny
zvoncek
Stefan, veľmi pekne ďakujem za pobavenie, ten úryvok - spoveď Ringa Čecha, ako podtext k receptu rezňa PLUS, bol bonbónik, nám starším pripomína naše zoznamovanie sa s výdobytkami vedy a techniky




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia