Rezeň Láska fotorecept

stefanm - fotkastefanm, 30. augusta 2011
Rezeň Láska (fotorecept)
Foto: stefanm

Keď som sa v sobotu dozvedel, že budem v pondelok maľovať kuchyňu, tak som hneď vedel, čo budem v nedeľu variť!!! ...Rezeň "Láska"....Tak som Zobraziť celý popisKeď som sa v sobotu dozvedel, že budem v pondelok maľovať kuchyňu, tak som hneď vedel, čo budem v nedeľu variť!!! ...Rezeň "Láska"....Tak som si pomenoval toto jedlo už dávno, dávno. A robím ho vtedy keď chcem týmto spôsobom poďakovať svojej "láske" za to ako sa o mňa stará. Hneď som totiž pochopil prečo budem maľovať....Pretože mám málo pohybu!.!.!. Ona sa stará o moje zdravie a chce, aby som mal viac pohybu!!! Preto mi "naordinovala" na pondelok maľovanie!!! To je starostlivá osoba!!! Čo?!?!

30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
5-6 ks
1/2 PL




Postup

  1. 1

    Jedná sa vlastne o klasický rezeň plnený praženicou ale tento je robený s láskou , tak preto ho tu pridávam.Hlavne pre mladých aby sa naučili variť s láskou , radosťou a vedomím , že varia pre milovanú osobu.(pri popise budem používať zdrobneniny podstatných mien lebo mi to k tomuto receptu pasuje) Pripravíme si vajíčka,slaninku,klobásku,zeleninku a ...

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ... na troche masielka , ..

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ... zmiešaním všetkého spolu , ...

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ...urobíme praženičku.

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Mäsko naporcujeme , ...

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    ... naklepeme a ...

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    ... osolíme a okoreníme.

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Na takto pripravené plátky mäska rozložíme praženičku , poprípade fazuľku a mrkvičku a ...

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    ... uzavrieme.Naplnené rezníčky obalíme v múke,vajíčku a strúhanke a ...

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    ... do zbytku vajíčka pridáme syr.

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    Vymiešame,dohustie trochou strúhanky a ...

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    ... spolu s rezňami v dostatočnej vrstve oleja vypražíme.

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 12
  13. 13

    Počas vypražania som si opiekol zemiaky a ugriloval zeleninku (cuketka,kukurička,cibuľka,paprika a pod.) .

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 13
  14. 14

    Rezne som podával prekrojene spolu so zemiakmi,paprikovou ryžou,grilovanou zeleninkou , cesnakovým dresingom (ky.smotana,majonéza,cibuľka,soľ,sušený cesnak,bylinky) , uhorkovým šalátom a zapíjal pivom!!

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 14
  15. 15

    Dvom z desiatich amatérmaliarov-natieračov chutí (určite) pri práci "Russian VODKA Stolichnaya" :)) Ale ako mi je dnes to už nikoho nezaujíma!!! ... Všetko ma bolííí.Od malíčka na nohe po posledný šedivý vlas.A hlava treščííí!!!!!

    Rezeň Láska (fotorecept) - obrázok 15

Diskusia k receptu

2010
No to je parada, aj ta posledna "pracovna" fotka.
evusik
rezeň pre tvoju lásočku je fakt krásnučký :-)
maliar kuchyne by sa aj mne zišiel, len tá vodka staličnaja =neviem či by som bola schopná (ochotná) zadovážiť toľko fľaštičiek .-)
sjuz
tak to je pekný rezeň, musím ukázať manželovi, tiež sa s láskou o neho starám, a ordinujem mu rôzne práce, aby mal pohyb.....:))))
akeber
kráááááásne....aj dvôvod varenia receptu...odkukám aj ja naordinujem môjmu manželovi ale najskôr vymaľovať až potom rezeň........vodku nemáme iba slivovicu...tú mu ordinovať nebudem aby ho hlávka nabolela...:DD
tatranka
Recept ,ktorý si ponúkol je krásne, farebne, lahodiaci oku.To jed bod jedna ktorým si ma dostal.Druhým bodom je,že si sa podujal sám sebe maľovať.Chválim.Robíme to aj my s manželom,len namiesto tej stoličnej máme batériu minerálky.Nie že by sme nechceli,ale nemôžeme.
A takýto krásny plnený rezeň, to už nemôžem považovať za plus pre mňa, len pre teba,preto že,môj manžel aj keby ako chcel,nevedel by mi ho nachystať.Tak nech sa ti práca zdarí,tak ako ten rezeň.
/ Ináč až pištím,keď vidím to nádherné kare. /
katka78
@tatranka , presne aj ja som si hneď všimla to mäso a povzdychla si, že v BA na také pekné málokedy natrafím. O hovädzom nehovoriac.. Inak jedlo chválim, vyzerá dobre, hneď by som si dala.
anina43
žasnem, aj navarené, aj vymaľované, teba by mali ukazovať ako vzor, keď spomeniem maľovanie, môj zmizne ako by ho začaroval Coprfild, nepomôže ani demižon a myslim , že by ho na tento úkon nezlákala ani krásne Šehe. tá tvoja teda tá sa má...
garanco
Ten rezeň by sa mal volať " Lásčisko", ale moja láska nevarí, to ho skôr prilákam ja mojimi Láska- jedlami, on zato zas vymaľuje...čo treba!
palokuchki
Uz po precitani uvodu som si myslela, ze je to tvoj recept. Velmi pekne... Jedlo bolo urcite velmi chutne, video nema chybu no a gratulujem, ze si pri tom vsetkom zvladol aj malovanie.
ajuschka
:) paradne to vyzera, cez vikend vyskusam :). inak ja malujem straaasne rada. posledne som malovala chodbu po vymene okien v maji, a uz teraz obzeram co by bolo treba znovu... :D (cely dom sa maloval minulu jesen :D)
claretka
Určite vás boleli aj hrče za ušami po takom dobrom papaníčku, nie len telá od maľovania... Ukladám.
elisticka
super !! krasne papkanie nie len na chutove bunky ale aj pastva pre oci....
elisticka
uzasne vyznanie laaaaaaaaaasky :-)) manzelke len ticho zavidim....
dogagador
hehe, dobreeee, to musim dodatocne spravit, prave sme mali vyrocie, dufam, ze aj kuchyna bude vymalovana :-)
evanaaa
Musím si zapamätať, že niekedy budem chcieť takéto rezne urobiť aj ja. Pekne spracované, s láskou urobené a s chuťou zjedené - tak by to malo byť. A podľa toho videa je vidieť, že u teba má pojem "láska" vyhradené miesto a prenášaš ho aj do varenia, bodaj by nie, pre švárnu ženu. Boli ste pekný pár, ale aj teraz, len manželka je trochu hanblivá, všade klopí hlavu
murgaska
Velmi kreativne varenie Musim to ukazat mojmu milovanemu,snad sa nieco poduci,mozno este nie je neskoro,............ukladam do KK.....vela zdaru do dalsich peknych zazitkov......MM
5509_1287151327 - profilový obrázok
mps
mps
super, ukladám...
svetlana9
vidno, že ŤA práca na pc chytila, tak ako tá kuchyňa. Láska ide cez žalúdok - teda u Vás určite áno. Klobúk dolu.
kuchticka
No @stefanko , tento nadherny recept, krasne foto a ta sikovnost v kuchyni i okolo kuchyne spolu s laskou k tvojej davnej LASKE-manzelke ti potichucky zavidim. Perfekt, perfekt - ja bych to tak pekne nedokazala nielen odfotit, ale ani uvarit zrejme.
bozulka
Štefan dostal si toľko pochvál - ja to iba zhrniem ....si úžasný CHLAP !!!
eviana
...sa tej Tvojej ani nečudujem, že sa tak pekne o Teba a Tvoj pohyb stará, keď jej takto krásne navaríš... no neľúb to potom :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia