Rezance s nivovou omáčkou

Rezance s nivovou omáčkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Autor receptu

Miroslav Tima, šéfkuchár penziónu Ferdinand v Moldave nad Bodvou


Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Široké rezance uvaríme v slanej vode, medzitým si pripravíme omáčku. Na omáčku potrebujeme syr niva (rokfort alebo gorgonzola) , smotanu, soľ, čierne korenie. Nastrúhaný syr necháme rozpustiť v smotane, pridáme soľ, korenie a privedieme zľahka k varu.

2

Scedené rezance pokvapkáme olivovým olejom, dáme na tanier a prelejeme omáčkou. Zdobíme krúžkami grilovanej cukety a strúhaným parmezánom.

3

NÁŠ TIP: Podobne si môžete pripraviť aj iné druhy cestovín. Pri ich výbere záleží len na tom, na aký druh máte momentálne chuť. Ešte lepšie je pripraviť si čerstvé domáce cestoviny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • bozulka, 29. mája 2010 o 18:39
    Rezance a grilovaná cukína-to ma nenapadlo.Zaujímavé a určite dobré.


  • akzuzka, 11. augusta 2010 o 21:39
    jasné že dobré!!!


  • repkica, 30. októbra 2010 o 21:06
    Vyzerá to chutne, určite vyskúšam.


  • meny, 23. marca 2012 o 19:29
    Niečo podobné mám vyskúšané, ale niva sa rozmixovala aj pridaním trocha bieleho suchého vínka. Ináč dobre vyzerajú aj tieto. Vyskúšam , napíšem



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist