Rezance s nivovou omáčkou

Miroslav Tima
šéfkuchár penziónu Ferdinand v Moldave nad Bodvou, 28. mája 2010 11:55
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Rezance s nivovou omáčkouFoto: Pravda - Ivan Majerský


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Široké rezance uvaríme v slanej vode, medzitým si pripravíme omáčku. Na omáčku potrebujeme syr niva (rokfort alebo gorgonzola) , smotanu, soľ, čierne korenie. Nastrúhaný syr necháme rozpustiť v smotane, pridáme soľ, korenie a privedieme zľahka k varu.

  2. 2

    Scedené rezance pokvapkáme olivovým olejom, dáme na tanier a prelejeme omáčkou. Zdobíme krúžkami grilovanej cukety a strúhaným parmezánom.

  3. 3

    NÁŠ TIP: Podobne si môžete pripraviť aj iné druhy cestovín. Pri ich výbere záleží len na tom, na aký druh máte momentálne chuť. Ešte lepšie je pripraviť si čerstvé domáce cestoviny.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist