Raw jahňacia panenka

eraserhead - fotkaeraserhead, 28. júna 2015
14 dní minút
príprava

Suroviny

2 ks
500 g
500 g
1 vetvička
1 vetvička
1 ČL
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Mäso očistíme od tuku. Rozmarín a koriander nasekáme na jemno, zmiešame zo soľou, cukrom a kakaom. Na čistú utierku nasypeme časť "marinády" položíme bazalku a mäso, zasypeme zvyškom marinády. Utierku zrolujeme do salónky a pevne zviažeme motúzom. Uložíme do ladničky na 2 týždne. Ak by sa utierka príliš premočila, vymeníme ju za novú. Keď uplynul čas, mäso očistíme od soli a podávame.

  2. 2

    Inšpirované, Manu Ridi

Diskusia k receptu

mariamka
ano, videla som ked to robil, uz len trpezlivost,, vyzera super
radost
pol kila cukru..kakao..a mäso..??
prosím ochutnať..bo inak netuším chuť..
katka78
Pekný recept. Už som skúšala kačacie prso podľa receptu od tiginko a br. panenku podľa Ridiho videoreceptu, oboje veľmi dobré. Jahniatko je pre nás skôr vzácnosť, no ak by som sa dostala k panenke, rada vyskúšam.
junior
Tak toto som už robil, ale z bravčovej panenky. Našiel som recept- video niekde na nete. Je to fakt vynikajúce. Len mám dojem, že tam išla aj škorica, ale už nie som si istý. Tiež neviem, kde by som zohnal jahňaciu panenku. Musí to byť delikatesa.
denyany
Slintám, slintám, slintám! Toto by som rada ochutnala!
renulienka
Jarné jahnata čo som kupila mali veru malú panenku, tak na jesen skusime ;-)



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia